THESTYLEBOX

Industrieel interieur Interieur ideeën Kantoor inspiratie Landelijk interieur Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Woonkamer inspiratie

Origineel aan de slag met de IKEA Besta kast


besta kastenwand

Wie heeft h’m niet: de Ikea Besta kast? Het is zo’n ideale opberger: praktisch, mooi en budgetproof. Daarbij kun je er ook echt alle kanten mee op. Ik zocht een aantal inspirerende beelden op, zodat je er helemaal je eigen ding van kunt maken. Kijk je mee?

Zelf een wandmeubel creëren

De eerste foto vind ik bijzonder inspirerend. Er is een prachtige wandmeubel gecreëerd van de Ikea Besta kastjes. Zowel boven, als onder en opzij zijn de kastjes geplaatst. Op de onderste kastjes is een groot kussen gelegd, zodat het ook nog lekker zit. Prachtig gecombineerd met de tafel en fantastische stoelen.

Hieronder zie je een ander goed voorbeeld van origineel de Ikea Besta kast plaatsen. Op de witte kast is een houten plank geplaatst. Op die manier wordt het wat minder standaard/saai. Leuk geheel wel hè?

besta ikea kast
besta tv kast

De Ikea kast in een grote ruimte

Als je dan toch de ruimte hebt: neem er maar gewoon gelijk 10! Hierboven zie je hier een goed voorbeeld van. In een enorme woonkamer zijn een heel aantal Besta kastjes geplaatst met een grote plank eroverheen. Met de juiste accessoires wordt dit een echte, maar rustige eyecatcher voor in huis.

Hieronder zie je nog een leuk voorbeeld van het Ikea kastje als zitje. Echt een heerlijk plekje zo bij het raam. We schreven al eens eerder een blog over ‘vensterbank-zitjes’.
ikea besta zitje kast ikea kast besta kast

Heb jij al een Ikea Besta kast in jouw interieur? Laat het ons weten, dat vinden we leuk! Doe dit bijvoorbeeld door het te delen op social media en #thestylebox te gebruiken, dan vinden we het terug!

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

IKEA Besta inspiratie

Bronnen: susannavento.fi | stadshem.se | megherringdesign.com | elisabethheier.no | ernests.tumblr.com | theyallhateus.com | Wohn-projekt.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply