THESTYLEBOX

Browsing Category

Kinderkamer inspiratie

Op deze pagina inspireren wij je met de leukste kinderkamer inspiratie en babykamer inspiratie. We kijken binnen in leuke kinderkamers en babykamers in verschillende formaten en stijlen. Van babywiegjes die een plekje hebben gekregen in de ouderslaapkamer tot kleine vrolijke babykamers tot gedeelde kinderkamers door broertjes en zusjes tot tienerkamers. Voor ieder wat wils.

Kinderkamer inspiratie

… Lees meer >

Mix en match

Sommigen vinden het makkelijk om een complete kinderkamerset te nemen, waarbij de ledikant, de commode en de kledingkast allemaal in dezelfde stijl zijn. Maar wij vinden het juist leuk om te zien hoe verschillende meubels, accessoires en vooral ook stijlen met elkaar gecombineerd worden. Een witte ledikant hoeft niet te betekenen dat je ook een witte commode moet nemen. Het is soms juist leuk om het te combineren met een andere kleur of zelfs ander materiaal.

Creatieve kinderkamer inspiratie

Het is super inspirerend om te zien hoe sommige creatieve mama’s en papa’s tot bepaalde kinderkamer inspiratie ideeën en oplossingen zijn gekomen voor hun kind. Dit kunnen ideeën zijn voor de indeling, muurdecoratie of kleuridee. En de handige ouders maken zelfs hun eigen kinderkamermeubels van steigerhout of underlayment.

Naast het delen van kinderkamer inspiratie, delen we ook interieur ideeën voor de rest van het huis. Neem dus ook een kijkje bij badkamer inspiratie, Keuken inspiratie, Kinderkamer inspiratie, Slaapkamer inspiratie, Tuin en balkon inspiratie en Woonkamer inspiratie.

Hiernaast is het ook mogelijk om interieur ideeën op te doen per interieurstijl: Industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.

Eens in de zoveel tijd laten we ook een inspirerende binnenkijker zien!