THESTYLEBOX

Browsing Category

Industrieel interieur

De industriële interieur stijl is een opvallend en unieke sfeer die vooral gekenmerkt wordt door robuuste materialen zoals beton, verschillende staalsoorten, onafgewerkt hout of materialen die een jaren lange geschiedenis hebben. Donkere en stoere kleuren komen vaak terug in een industrieel interieur en vormen een contrast met een lichte ruimte. Om meer robuustheid aan het interieur toe te voegen om die industriële sfeer te bereiken, zien we elementen zoals een grove bakstenen muur, de constructie van een ruimte zoals stalen of houten balken óf een stoere giet- of betonnen vloer terugkomen. Hierdoor krijgt een lichte ruimte meer contrast en vormt het een eenheid met de industriële inrichting.

… Lees meer >

Kies voor een goede basis

Een industriële sfeer begint bij een sterke basis van vloeren, wanden, plafonds en de bepalende elementen in een interieur. Kies bijvoorbeeld voor een gietvloer, metalen meubels, een betonnen werkblad en industriële ramen en deuren. Door deze sterke basis te creëren, valt alles direct op zijn plek wanneer het interieur helemaal ingericht wordt. Laat oude constructie details zien, ga op zoek naar echte authentieke fabriekslampen, kasten, tafels en noem het maar op! Authentieke meubels en interieur accessoires zorgen voor een puur industriële sfeer waar jij naar op zoek bent. Fabriekselementen zorgen ervoor dat jouw interieur in een nieuwe dimensie terecht komt. Door te spelen met grote en kleine voorwerpen en meubels, zal het interieur verrijkt worden met prachtige eyecatchers die je zelf gevonden hebt.

Doe inspiratie op voor een industrieel interieur

Wij inspireren jou graag met de mooiste industriële interieurs, industriële materialen en meubels maar ook handige tips voor het inrichten van een industrieel interieur. Bekijk onze binnenkijkers waar mensen, gezinnen of koppels zich hebben laten inspireren en deze inspiratie hebben toegepast op hun eigen woning. Er ontstaan de meeste unieke interieurs die jou weer kunnen inspireren voor nieuwe ideeën! Daarnaast blijf je via TheStyleBox ook op de hoogte van de laatste design en interieur trends op het gebied van wooninspiratie in een industriële sfeer. Verras jezelf door aan de slag te gaan met onze ideeën en tips en creëer je eigen industriële interieur waar je altijd al van gedroomd hebt!

Liever een andere interieurstijl? Ga dan naar één van deze stijlen: Industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.

Hiernaast is het ook mogelijk om alle interieur ideeën te filteren op ruimte: slaapkamer inspiratie, kinderkamer inspiratie, keuken inspiratie, woonkamer inspiratie, tuin & balkon inspiratie en ten slotte hebben we super leuke binnenkijkers. Wij hopen met al onze blogs je op leuke badkamer inspiratie en ideeën te brengen!