THESTYLEBOX

Browsing Category

Tuin & balkon inspiratie

De leukste tuin en balkon inspiratie vind je hier! In welk jaargetijde we ons ook begeven: we willen plezier hebben van onze tuin of balkon! Zomers om heerlijk te genieten van de zon en avonden buiten, daarna zien we binnen hoe de herfst haar intrede doet in de tuin. ’s Winters is dé ideale tijd om tuin ideeën te bedenken om die vervolgens uit te voeren in de lente. Wij geven je graag inspiratie en tips voor jouw tuin of balkon!

Tuin en balkon inspiratie

… Lees meer >

Genieten van je tuin & balkon

De tuin en ook het balkon zijn er in allerlei formaten, wat het inrichten soms wat lastig kan maken. Maar wij helpen je natuurlijk door het delen van de leukste tuin en balkon inspiratie en ideeën. Heb je bijvoorbeeld een klein balkon? Lees dan de blog: ‘klein balkon inspiratie’. Of beschik je over een grote tuin waar wel een buitenkeuken of buitendouche in geplaatst kan worden? Ook voor de juiste inrichting van jouw balkon of tuin ben je bij ons aan het juiste adres: zo schreven we een blog over de hangende stoel, buitenverlichting en het buiten vloerkleed. Dat je zelf ook aan de slag kunt in de tuin laten we zien in de blogs over de zwarte schutting en de pergola.

Tuin & balkon inspiratie via social media

Met onze blogs hopen we je te inspireren voor jouw tuin of balkon. Maar als complete woonblog hebben we uiteraard ook genoeg wooninspiratie in andere categorieën. Kijk bijvoorbeeld eens verder bij de blogs over badkamer inspiratie, slaapkamer inspiratie, kinderkamer inspiratie, keuken inspiratie of woonkamer inspiratie. Je vindt overigens nog meer tuin & balkon inspiratie bij de binnenkijkers. Daar mag je namelijk binnen kijken in super leuke tuinen!

Hiernaast is het ook mogelijk om interieur ideeën op te doen per interieurstijl: Industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.

Nog meer inspiratie nodig? Volg ons dan op social media: Facebook, Instagram en Pinterest! En we vinden het altijd leuk als je ons een mailtje stuurt!