THESTYLEBOX

Over ons

THESTYLEBOX is een inspiratiebron op het gebied van interieur & design. Middels uiteenlopende binnenkijkers, van een klein studio appartement van 50m2 in Amsterdam tot een stoere loft woning in New York of een Scandinavische woonboerderij in Zweden, laten we zien dat een fijn huis een echte verrijking is van je leven.

Luxe en comfort is altijd fijn, maar we vinden het ook vooral erg leuk om mensen te inspireren met leuke, originele en laagdrempelige interieur ideeën, DIY projecten en interieur nieuwtjes.

Interieur & design gaan verder dan alleen in en om het huis. Daarom laten we regelmatig de mooiste en leukste winkels, hotels, koffieplekjes en restaurants zien in binnen- en buitenland.

Volg ons op social media!
Wil je op de hoogte blijven van alle leuke nieuwtjes? Volg Thestylebox dan op Instagram. Op Pinterest delen we nog meer mooie beelden en hebben we allebei een eigen bord, zo leer je ons nog een beetje beter kennen. Via Facebook of Bloglovin’ blijf je op de hoogte van alle nieuwe blogs. Voor vragen of tips mag je altijd met ons mailen!