THESTYLEBOX

Browsing Category

Binnenkijker

Binnenkijkers, home tours, gluren bij de buren… Kun jij er ook zo van genieten? Binnenkijken bij een ander thuis om inspiratie op te doen voor jouw interieur. Wij nemen je graag mee naar Zweden en Denemarken voor de meest prachtige Scandinavische huizen, maar ook heel veel andere landen komen zeker aan bod. Op die manier word je geïnspireerd met de leukste interieur ideeën en wooninspiratie van over heel de wereld!

Binnenkijker

… Lees meer >

Binnenkijkers uit wereldsteden

We nemen je dus mee door heel de wereld. Naar Zuid-Afrika bijvoorbeeld, zoals dit design huis en Australië waar we binnen kunnen kijken in dit heerlijke strandhuis. Daarnaast zijn er veel leuke huizen en appartementen te vinden in allerlei wereldsteden, zoals dit herenhuis in Londen en dit huis in Parijs waar een boom is geplaatst midden in de woonkamer. Ook van eigen bodem hebben we geregeld een leuke binnenkijker online staan.

Naast huizen en appartementen laten we je ook graag binnenkijken in leuke koffietentjes of concept stores, want die vinden wij enorm inspirerend. Daarom laten we je geregeld veel beelden zien van deze bijzondere interieurs. Zo schreven we al eens een blog over een koffietentje in Londen of wat vind je van deze bakkerij uit Riga?

Volg ons op social media

Mocht je één van onze interieur ideeën hebben toegepast, dan vinden wij het heel leuk om dit te zien. Stuur ons een leuk mailtje of laat het ons weten via een van onze social media kanalen: Facebook, Instagram of Pinterest.

Naast complete binnenkijkers, hebben we ook de leukste wooninspiratie en interieur ideeën voor specifieke ruimtes. Kijk dus ook bij badkamer inspiratie, slaapkamer inspiratie, kinderkamer inspiratie, keuken inspiratie, woonkamer inspiratie, tuin & balkon inspiratie. Enjoy!

Hiernaast is het ook mogelijk om interieur ideeën op te doen per interieurstijl: Industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.