THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie

4x opbergen in kinderkamer met IKEA


opbergen ikea

Opruimen is niet mijn favoriete bezigheid en mocht ik ooit nog eens kinderen krijgen dan zouden er een hele hoop grote bakken komen in de kinderkamers. Zo groot dat je ze open kunt doen en alle zooi erin kunt gooien. Opbergen in de kinderkamer kan ook met IKEA. Zij hebben namelijk een hoop mooie opbergmogelijkheden voor de kinderkamer, dat opruimen bijna leuk wordt. Bijna dan. Ik vond 4 verschillende opties!

Opbergkasten IKEA

1. Besta kast
Ik kan eigenlijk geen ruimte bedenken waar de Besta kast geen plek zou kunnen krijgen. Ook in de kinderkamer is deze opberger een goede oplossing. Hierboven zie je een goed voorbeeld. Leuk als kast, maar je kunt er ook een leuk bankje van maken!

opbergen kinderkamer

2. STUVA
De STUVA serie is erg populair in de kinderkamer, je kunt er namelijk ook van alles mee. Je kunt er een hele wand met bekleden voor heel veel kastruimte of je maakt een combinatie van kastruimte en een heerlijk bankje voor je kids. De STUVA kast is verkrijgbaar in wit, maar ook in allerlei felle kleuren.

opbergen ikea kinderkamer
ikea hack kinderkamer

3. BEKVÄM – IKEA hack
Voor alle handige harry’s onder ons: ga aan de slag met het kruidenrekje van IKEA en maak er binnen no time een mooi opbergmeubel van voor de kinderkamer. Leuk voor iets oudere kinderen om alle schriftjes en favoriete boekjes in op te bergen.

opbergen ikea kinderkamer

4. KALLAX wandmeubel
Ten slotte de welbekende Kallax wandmeubel, hierboven zie je een goed voorbeeld van deze kast in de kinderkamer. In de mandjes kun je alle zooi kwijt, daarboven mooie boekjes en pronkstukken.

Hoe berg jij op in de kinderkamer? 

Bronnen: wymarzonydomani.blogspot.nl | iltalehti.fi | mommo-design.blogspot.it | petitandsmall.com | projectnursery.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply