THESTYLEBOX

Browsing Category

Keuken inspiratie

Voor leuke keuken inspiratie en ideeën moet je op deze pagina zijn van Thestylebox. Joëlle en ik zijn beide enorm fan van goed en lekker eten en bereiden dit graag in een mooie keuken. Het schrijven van blogs over de keuken en het delen van leuke keuken inspiratie en ideeën is voor ons daarom ook een echt feestje. Hierbij willen wij jou helpen om deze functionele ruimte in huis een prachtig plekje te maken waar wonen en koken samen komt.

Keuken inspiratie

… Lees meer >

Inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken

Wanneer je in een nieuw huis gaat wonen of als je de keuken gaat vervangen wil je natuurlijk eerst graag keuken inspiratie en ideeën opdoen. Wij schrijven geregeld over compleet nieuwe keukens, maar delen ook handige tips, originele ideeën en laten de laatste trends zien. kijk bijvoorbeeld naar de blogs beton in de keuken, keukeneiland, Scandinavische keuken of open keukenkastjes.

Ben je al tevreden met jouw keuken en ben je niet van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen, dan geven je we je graag inspiratie en ideeën om met een paar kleine veranderingen jouw keuken tot iets heel nieuws te maken. Dit kan al door een aantal nieuwe accessoires, een goed voorbeeld hiervan vind je in de blog over houten accessoires in de keuken, trolley in de keuken of de blog over keukenlampen. Daarnaast geven je ook graag tips voor jouw eethoek, zoals deze blogs over houten eetkamerstoelen of de ronde eetkamertafel.

Keuken inspiratie via social media

Wij hopen je met al onze blogs je op leuke keuken inspriatie & ideeën te brengen! Daarnaast schrijven we ook graag over de badkamer inspiratie, kinderkamer inspiratie, slaapkamer inspiratie, woonkamer inspiratie, tuin & balkon inspiratie en ten slotte hebben we leuke binnenkijkers en leuke en originele interieur ideeën.

Hiernaast is het ook mogelijk om interieur ideeën op te doen per interieurstijl: Industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.

Voor nog meer inspiratie, tips en interieur ideeën volg je ons op social media: Facebook, Instagram en Pinterest! Mocht je één van onze inspiratie ideeën voor de keuken hebben toegepast, dan vinden wij het heel leuk om dit te zien. Stuur ons gerust een mailtje!