THESTYLEBOX

Browsing Category

Interieur ideeën

Sommigen zoeken op interieur ideeën, sommigen op wooninspiratie en sommigen op woonideeën. Daarvoor moet je in ieder geval hier bij Thestylebox zijn. Een interieur is een plek waarin geleefd wordt: waar je tot rust komt, gezelligheid ervaart met familie en vrienden en waar je je thuis voelt. Daarbij wil je een interieur creëren op een manier dat jij je daar prettig bij voelt. Wij inspireren je graag hierbij en geven je wekelijkse de leukste interieur ideeën en inspiratie op onze website.

Interieur ideeën

… Lees meer >

Interieur ideeën, handige tips en de laatste woontrends

Alle interieur ideeën hebben als doel om jou te inspireren om iets moois van jouw huis te maken. Naast alle leuke ideeën, laten we ook handige tips zien en houden we je op de hoogte van de laatste woontrends. Een thuis creëren hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Wij geloven dat een kleine verandering een groots effect kan hebben. Een paar nieuwe woonaccessoires, een nieuwe kleur op de muur of een creatief zelf gemaakt meubel geven al snel een geheel nieuwe kijk op de inrichting.

De blogs over interieur ideeën zijn heel gevarieerd en gaan bijvoorbeeld over mooie kleuren op de muur, zoals deze blog over de half geschilderde muur. Of over de laatste trends, zoals Urban Jungle. Bij deze trend zijn planten heel belangrijk en daar schrijven we dan ook graag over. Een ander leuk voorbeeld van een blog in de categorie interieur ideeën, is 10x inspirerende hallen, waarbij we je veel tips geven over hoe je de hal mooi kunt inrichten. Wij zijn ook fan van do-it-yourself in het interieur en daar schrijven we geregeld blogs over. Daarnaast geven we ook graag interieur ideeën voor feestdagen, zoals Kerst en Pasen.

Volg ons op social media

Naast de blogs over interieur ideeën hebben we ook nog andere categorieën, zoals de badkamer inspiratie, slaapkamer inspiratie, kinderkamer inspiratie, keuken inspiratie, woonkamer inspiratie, tuin & balkon inspiratie en ten slotte hebben we leuke binnenkijkers. Wij hopen je met al onze blogs je op leuke interieur ideeën te brengen!

Mocht je één van onze interieur ideeën hebben toegepast, dan vinden wij het heel leuk om dit te zien. Stuur ons gerust een mailtje! Voor nog meer inspiratie, tips en interieur ideeën volg je ons op social media: Facebook, Instagram en Pinterest!