THESTYLEBOX

Browsing Category

Woonkamer inspiratie

Woonkamer inspiratie en ideeën opdoen doe je natuurlijk bij Thestylebox! De woonkamer is de plek waar je veel tijd doorbrengt: heerlijke relaxte avondjes op de bank met je favoriete (woon)programma op tv of omringt met vrienden en familie. De woonkamer is dé plek waar jij je thuis wilt voelen met een inrichting die naadloos bij jou past. Daar helpen wij jou graag bij met de leukste woonkamer inspiratie, ideeën, handige tips en de laatste trends!

Woonkamer inspiratie

… Lees meer >

Leuke woonkamer inspiratie

Om van jouw woonkamer een thuis te maken helpen wij je graag met woonkamer ideeën en inspiratie op onze blog. De woonkamer is een ruimte waar je een aantal lange termijn investeringen doet waar wij je graag inspiratie voor geven. Beginnend bij een mooie basis, wat dacht je van een witte vloer of houten visgraat vloer? Daarnaast inspireren we je met blogs over diverse meubelen. Bijvoorbeeld de bank; één van de meest prominente meubelen in de woonkamer. Wij schreven een hele serie over de bank, zoals de hoekbank, rechte bank, chesterfield bank en gekleurde bank. Ook geven we aandacht aan anderen meubelen en delen we inspiratie en ideeën voor bijvoorbeeld het dressoir en de industriële kast.

Een ruimte is niet compleet zonder leuke accessoires en styling. Wij schrijven daarom regelmatig over de leukste woonkamer inspiratie met accessoires! Lees bijvoorbeeld de blogs over de vloerkleed, rotan in de woonkamer of de lamp!

Volg ons op social media

Wij hopen je met onze woonkamer inspiratie ideeën te geven voor bij jou thuis! Hiernaast delen we natuurlijk nog meer interieur ideeën voor de rest van het huis. Slaapkamer inspiratie bijvoorbeeld of kinderkamer inspiratie. Maar ook badkamer inspiratie, keuken inspiratie, tuin & balkon inspiratie en ten slotte hebben we super leuke binnenkijkers. Wij hopen met al onze blogs je op leuke woonkamer inspiratie en ideeën te brengen!

Hiernaast is het ook mogelijk om interieur ideeën op te doen per interieurstijl: Industrieel interieur, klassiek interieur, landelijk interieur, modern interieur, Scandinavisch interieur, vintage interieur.

Voor nog meer woonkamer inspiratie, tips en interieur ideeën volg je ons op social media: Facebook, Instagram en Pinterest! Mocht je één van onze woonkamer inspiratie ideeën hebben toegepast, dan vinden wij het heel leuk om dit te zien. Stuur ons gerust een mailtje!