THESTYLEBOX

Binnenkijker Vintage interieur

Meer is meer: een Vintage interieur


Hoe vaak horen we wel niet de leuze “Less is more”? Ik moet zeggen dat ik niet altijd een groot fan ben van zo min mogelijk.. Het mag ook wel eens lekker vol en druk zijn, toch? Zeker wanneer je deze mooie binnenkijker uit Australië ziet. Een vintage interieur met heel veel spulletjes! Daar word ik af en toe ook blij van. Jij ook?

Een vintage interieur met heel veel decoraties!

Met heel veel spulletjes bedoel ik ook écht heel veel. Dit huisje staat boordevol antieke, vintage en persoonlijke decoraties. Dit houten huisje, een Queenslander genoemd, stamt uit de jaren 20 maar ziet er nog steeds prachtig uit. Een houten huis straalt zoveel sfeer uit, zoveel warmte en knusheid. Dankzij het enorm lichte en witte interieur, is het combineren met zoveel accessoires helemaal niet zo erg.

vintage-interieur-03

vintage-interieur-02

vintage-interieur-01

Het meubilair in het vintage interieur

De meeste meubels in dit interieur hebben een retro stijl. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bank in de woonkamer of het salontafeltje. Beide in een retro stijl maar ook in een tijdloze stijl zodat je er goed mee kunt combineren. De meeste accessoires die gebruikt zijn hebben een verhaal, een geschiedenis. Zo zijn sommige decoraties zelf gemaakt, gekregen, gevonden of gekocht op rommelmarkten en kringloopwinkels.

vintage-interieur-04

vintage-interieur-05

vintage-interieur-06

Delfts Blauw!

Soms lijkt het alsof je je in het huis van onze grootouders bevindt, maar toch woont hier een jong stel met een liefde voor antiek en vintage. Zoals dit wandje gevuld met bordjes in de mooiste kleuren blauw.

vintage-interieur-07

Accessoires van verre reizen

Tenslotte valt mij ook op dat de decoraties en accessoires niet alleen maar vanuit eigen land komen, maar ook van verre reizen. Wanneer je zelf veel gereisd hebt, heb je waarschijnlijk wel het een en ander aan decoraties. Maar wanneer dit niet het geval is dan zijn er gelukkig ook voldoende winkels en websites waar je de mooiste decoraties uit verre landen kunt kopen.

Bron: Apartmenttherapy.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply