THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Industrieel interieur Interieur ideeën Meubels Modern interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie Tafels

De kaptafel anno nu


kaptafel industrieel

De laatste tijd begin ik een beetje een make-up doos te worden. Waar een paar jaar geleden een likje massara voldeed, is er nu een hele bak vol met laagjes en kleur voor op mijn gezicht. Ik vind het alleen maar leuk, want ik vind dat ik er dan net wat verzorgder uit zie. ’s Ochtends zit ik vaak op mijn bank met een onhandige spiegel mijn make-up te doen. Hoeveel handiger zou een kaptafel zijn? Nu denk ik bij een kaptafel direct aan ouderwets. Een kleine zoektocht veranderde mijn gedachten en daar was deze blog geboren: de kaptafel anno nu.

Industriële kaptafel

Kan ik eigenlijk meer zeggen na het eerste plaatje? Wooh. Zó mooi. Een industriele kaptafel gemaakt van een stoer stalen sidetabel, met industrieel krukje, goede spiegel, tof rekje voor al je oorbellen en een gewei voor alle kettingen. Ik kan echt niks vinden wat ik niet mooi vind. Copy paste?

Hieronder zie je een moderne variant van de kaptafel. Een strak design tafeltje inclusief ronde spiegel. Leuk ook die witte knop met een ketting eraan!

beauty hoekje slaapkamer

design kaptafel

Designers gaan ook los met de kaptafel, waar je hierboven en hieronder voorbeelden van ziet.

kaptafel design

slaapkamer kaptafel

kaptafel ikea

Budget kaptafel

Voor een budgetvriendelijke optie voor de kaptafel ga je naar Ikea. Hierboven zie je een leuk tafeltje dat goed dient als kaptafel, mede door de mega handige lades waar al je make-up in kan. Hieronder is in een te mooie inloopkast (blog: klik!) een plank bevestigd die ook prima volstaat als kaptafel.

kaptafel slaapkamer

Wat vind jij van de kaptafel anno nu?

Bronnen: busaccagallery.com | feedly.com | pinchdesign.com | architonic.com | thelifestyleeditor.com| ikea.com | stylizimoblog.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

 • Reply
  Lucia Eilbracht
  4 december 2016 at 20:16

  Wat een leuk kaptafeltje, industriële stijl! Waar is dat te koop?

  Vriendelijke groet,
  Lucia Eilbracht

 • Leave a Reply