THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

Olijfgroen in huis


olijfgroene barkrukken

Eerder was ik van mening dat kleur in huis niet mijn voorkeur had. Ik verhuisde naar een eigen huisje en alles werd zwart-wit. Al snel vond ik dit eigenlijk best wel saai, dus ik wilde mijn huis aanvullen met kleur. Nu zijn er twee kleuren die op het moment mijn interieur-hart harder laten kloppen: okergeel en olijfgroen.

Olijfgroene muur

Wanneer je gaat voor olijfgroen in huis dan zijn er 1001 mogelijkheden. Ten eerste kun je gaan voor een muur met olijfgroene verf, een aantal voorbeelden vind je op de foto’s in deze blog. Dit geeft een stoere en warme sfeer aan een woonkamer of slaapkamer. Vind je dit toch wat te heftig dan kun je altijd gaan voor woonaccessoires in het olijfgroen. Zoals de barkrukken op de eerste foto of de keukentrolley op het beeld hieronder.
olijfgroen keukenolijfgroene woonaccessoires
olijfgroene muur woonkamer
olijfgroene bank

Olijfgroen in de woonkamer

Olijfgroen laat zich geweldig combineren met allerlei kleuren. Op het beeld hierboven zie je daar een goed voorbeeld van; in de woonkamer staat een olijfgroene bank, olijfgroene kist en een olijfgroene vaas. Dit wordt aangevuld met veel stoere en natuurlijke materialen, zoals de muur met houten planken en het vloerkleed. Hieronder zie je een ander goed voorbeeld; de olijfgroene muur steekt geweldig af tegen het bijzonder mooie plafond. De grijze bank en het grijze vloerkleed passen er ook goed bij en het okergeel van het kussen maakt het geheel helemaal af. Ik zou in best wel in dat huis kunnen wonen!
olijfgroen woonkamer muur
olijfgroen woonkamer
olijfgroen tuin
olijfgroen interieur
olijfgroen slaapkamer

Bronnen: lillelykke.blogspot.com | designsponge.com | sfgirlbybay.com | westelm.com | loods5.tumblr.com | avenuelifestyle.com | sfgirlbybay.com | relaxdeco.com | blog.vkvvisuals.com | hm.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

8 Comments

 • Reply
  Mieke van Dongen
  21 november 2016 at 08:16

  Hallo!! ik heel graag willen weten waar ik de olijfgroene bank kan kopen?

 • Reply
  Monique
  15 februari 2017 at 21:34

  Ik vind de olijfgroene muur ( in de kamer met de houtenbalken en de grote beige bank) erg mooi. Heb je voor mij een kleurnummer en merk van de muurverf?

 • Reply
  Norailis Alberto-Dorothea
  15 oktober 2017 at 20:41

  Hi, die groene muur vind ik geweldig op 4e foto. Mag ik weten welke merk en verfnummer het is. Heel graag, was heel lang op zoek naar dit kleur.

  Met vriendelijke groet,

  Norailis

 • Reply
  Anita
  16 oktober 2017 at 16:34

  Graag kleurnummer en merk van de olijfgroene muur ( foto met houten balk en beige bank)!!
  Zo ontzettend gaaf 😀

 • Reply
  Truus
  8 november 2017 at 20:36

  Hoi Ik zou ik graag willen weten waar de olijfgroene bank te koop is?

 • Reply
  Martijn
  16 februari 2018 at 12:44

  Ben erg benieuwd naar wat het kleurnummer is van de olijf kleur op de 4e foto.

 • Reply
  Corinda
  26 juli 2018 at 21:20

  Goedendag,

  Ook ik zou erg graag willen weten welk merk en type de olijfgroene muurverf is op de 4e foto 😉 Ontzettend gaaf! 🙂
  Kunt u mij dat mailen?
  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Corinda

 • Reply
  J.valentijn
  1 februari 2019 at 23:56

  Waar blijven jullie nou met de antwoorden op de vragen

 • Leave a Reply