THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Vintage interieur

Vintage spiegel badkamer


Vintage elementen in het interieur begin ik steeds meer te waarderen. Daar gaat een huis van leven, omdat het vaak producten zijn met een verhaal. Persoonlijk combineer ik het wel graag met nieuw en design, om het allemaal goed in balans te houden. Wat ik enorm mooi vind in de badkamer is de vintage spiegel. Het geeft een leuk effect aan de badkamer!

Badkamers met vintage spiegels

De vintage spiegel voor in de badkamer is er in allerlei varianten: van oud-oud, tot oud in een modern jasje en unieke exemplaren. Hieronder vind je de mooiste inspiratie voorbeelden van super mooi ingerichte vintage badkamers met een vintage spiegel!

#1
Een vintage spiegel inclusief plankje met mooie parfumflesjes. Het mooie aan deze spiegel vind ik het goud, wat perfect past bij de tegels in deze badkamer.

vintage spiegel badkamer

#2
Hieronder zie je een echt oudje. Deze vintage spiegel heeft een bijzondere vorm en daar vind je er niet snel nog eentje van. Ohja, toen ik het plaatje iets beter ging bekijken zag ik dat het een keuken is. Maar hé, die vintage spiegel past perfect in de badkamer, toch?

oude spiegel badkamer

Vintage badkamerspiegel kopen

Naast hele mooie inspiratie voorbeelden van badkamers met een vintage spiegel, hebben we ook alvast hele leuke vintage spiegels voor je gevonden. Klik op de afbeelding om jouw vintage spiegel te kopen!

#3
Dit is een goed voorbeeld van een vintage spiegel in een modern jasje. De 6-hoek spiegels zijn goud en prachtig in deze badkamer. Naast de vintage spiegels staat er in de badkamer ook een vintage kastje met mooie wasbakken.

vintage spiegel

#4
Hieronder zie je een heel bijzondere spiegel met ‘draaideurtjes’. Wat echt ideaal is, want zo kun je jezelf van alle kanten bekijken!

badkamer spiegel

#5
Ook dit is een hele bijzondere vintage spiegel. Het kenmerkt zich met een rechthoekige houten lijst, terwijl de spiegel binnenin de lijst ovaal is. Het stalen haakjes, waarmee de spiegel aan de muur is gemonteerd past perfect bij het vintage plaatje.

houten spiegel badkamer

#6
Wat een leuke vintage badkamer is dit! De betonvloer staat super leuk bij de kleine witte hexagontegeltjes aan de muur. En met mooie details, zoals de vintage wastafels, de gouden kranen, de dubbele vintage spiegels en de wandlampen maken het plaatje compleet!

dubbele vintage spiegels badkamer

#7
Ook hier vind je dubbele wastafels met dubbele spiegels. Twee kleine dunne stalen spiegels, die voorzien zijn van een ketting, waarmee de spiegels opgehangen kunnen worden. Het houten wastafelblad en de stalen poten zijn overigens ook super stoer.

dunne vintage spiegel badkamer

#8
Voor deze leuke badkamer is er gekozen voor een grote ronde spiegel zonder frame. Het staat prachtig bij de vintage meubel met marmeren blad, de dubbele wastafels en de gouden inbouwkranen.

grote ronde spiegel zonder lijst badkamer

#9
Hieronder zie je een ronde spiegel met een houten lijst, passend bij de vintage badkamermeubel en gouden wandlampen.

houten ronde vintage spiegel badkamer

#10
De meeste spiegels worden boven de wastafel opgehangen. In deze badkamer is een tweede spiegel boven het vrijstaand bad op pootjes gemonteerd. Een kleine chique gouden barok spiegel, die een hele mooie combinatie vormt met de zwarte muur en zwarte lambrisering.

kleine vintage barok spiegel badkamer

#11
Deze kleine badkamer heeft meer een retro look. De groene muren zijn gecombineerd met hele leuke patroontegels. En aan de groene muur boven de wastafel vind je een klein vintage spiegeltje met een touwtje aan een gouden haak.

kleine vintage spiegel badkamer

#12
Deze vintage spiegel lijkt een beetje op die spiegel van badkamer #2. Hier hebben ze de spiegel boven het bad geplaatst, naast het vintage medicijnkastje. Leuk!

mooie vintage spiegel badkamer

#13
Een zilveren vintage spiegel in een mooie vintage badkamer.

rechthoekige vintage spiegel badkamer

#14
Deze stoere vintage spiegel heeft een dunne stalen rand. Middels twee bevestigingspunten aan de zijkanten kan de spiegel aan de muur gemonteerd worden.

Vintage spiegel badkamer

#15
Deze vintage spiegel behoort absoluut tot één van onze favoriet! De boog vorm is leuk, de gouden rand is leuk, en het formaat is ook perfect. Ze hebben de gouden spiegel heel mooi gecombineerd met andere gouden details zoals de gouden wandlamp, gouden kraan en de gouden douche. Het goud vormt bovendien een mooie combinatie met de groene vloertegels en de groene muur.

vintage boog spiegel badkamer

#16
Zo’n spiegel hebben we nog niet gezien, een hele leuke zeshoekige hexagonspiegel, die middels een leren band aan de muur gemonteerd kan worden. Oe, en kijk eens naar het roze bad!

vintage hexagon spiegel badkamer

#17
In deze vintage badkamer zijn twee verschillende spiegels opgehangen. Boven de wastafel is een kleine ronde spiegel opgehangen, die je kunt kantelen. En naast het raam vind je nog een extra spiegel, een spiegelkastje, waar spullen in opgeborgen kunnen worden.

vintage kantel spiegel badkamer

#18
Aan de muur boven het vrijstaande bad in deze vintage badkamer is een muurcollage gemaakt, bestaande uit verschillende fotolijsten met vintage foto’s, een een glazen wandplankje, een kleine vintage spiegelkastje boven de wastafel, een ronde uitschuifbaar spiegeltje én een vintage spiegel met een zilveren lijst.

vintage spiegel collage badkamer

#19
Deze vintage spiegel lijkt heel erg op spiegel #1. Het is ook voorzien van een handig plankje waar je kleine spullen op kunt plaatsen. Het verschil is dat deze een zwart stalen rand heeft in plaats van goud. Hierdoor heeft het ook een industrieel tintje.

vintage spiegel rekje badkamer

#20
Zwarte ronde spiegels doen het altijd goed, of het nou een moderne badkamer is, een industriële badkamer, een landelijke badkamer of een vintage badkamer!

zwarte ronde vintage spiegel-badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Goedele
  27 februari 2017 at 21:24

  Ik vind dit geweldige spiegels maar waar kan je zulke spiegels nog verkrijgen?

  m.v.g.
  Goedele

  • Reply
   Caroline Boeren
   3 maart 2017 at 12:53

   Hi Goedele,

   Tof zijn ze hè? Voor een vintage spiegel kun je het beste naar een kringloop gaan of naar rommelmarkten. Ook kun je webshops zoals Neef Louis in de gaten houden. Voor nieuwe vintage spiegels kun je eens kijken bij Google shopping en dan ‘vintage spiegel’ intypen, dan krijg je ook leuke opties! Hopelijk vind je iets dat bij jouw huis past. Laat je ons weten als het is gelukt?

   Groetjes, Caroline

  Leave a Reply