THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie

De mooie tuin van Eva!


Vandaag willen we jullie de mooie tuin van Eva laten zien. Eva is een blogger uit Zweden, die in de zomer van 2010 eigenaar werd van een jaren ’30 villa. De villa moest wel van top tot teen verbouwd worden, dus het werd een groot renovatieproject. Niet alleen de woning werd volledig aangepakt, ook de tuin is helemaal verbouwd. Hieronder kunnen jullie het resultaat zien. Wat vinden jullie van deze tuin?!

De mooie tuin van Eva!

Het is een hele grote vrijstaande villa, maar ook de tuin mag er zéker wezen. Ze hebben de tuin dan ook ingedeeld in twee gedeeltes. Er is een open gedeelte gecreëerd met een natuurlijke grasmat. In dit gedeelte zijn vooral de kinderen vaak te vinden.

Gezellige Loungehoek

Het gedeelte waar Eva vaak is te vinden, is het terras. Ze hebben een groot vlonderterras gecreëerd, die over de gehele breedte van de tuin loopt. Het terras heeft ook twee gedeeltes. Aan de linkerkant van het terras is een loungehoek ingericht. Daar vind je een moderne luxe loungeset met een mooie luxe wandparasol. Met verschillende leuke accessoires hebben ze de loungehoek erg sfeervol en knus ingericht. Leuke planten in mooie potten, slingerverlichting aan de schutting, verschillende vazen, lantaanrs, noem maar op. Je vindt er zelfs een heater, zodat je daar ook kunt chillen als het wat frisser wordt in de avond.

De mooie tuin van Eva!

De mooie tuin van Eva!

De mooie tuin van Eva!

De mooie tuin van Eva!

De mooie tuin van Eva!

De mooie tuin van Eva!

Glazen tuinhuis

Aan de rechterkant is een glazen tuinhuis gecreëerd. Daar kan je volledig overdekt ontbijten, lunchen en dineren aan de grote eettafel en bijbehorende tuinstoelen (de grote buitenkeuken is uiteraard wel in het open gedeelte geplaatst). Ook daar vind je leuke decoratie zoals een groot vloerkleed, een stijlvolle hanglamp en verschillende soorten planten. Zo’n tuinhuisje is natuurlijk ideaal voor de herfst en de winter!

De mooie tuin van Eva!

De mooie tuin van Eva!

De mooie tuin van Eva!

Vind je de tuin van Eva ook zo mooi? Shop de complete look met de tuinmeubelen van Fonteyn!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Ikwiltuinmeubelen
    30 oktober 2018 at 14:41

    Echt een prachtige tuin! Ga volgende zomer m’n tuin verbouwen, dit geeft mij echt veel inspiratie!

  • Leave a Reply