THESTYLEBOX

Lifestyle

5x Kerstcadeau ideeën 2019


Het is alweer bijna kerst, de gezelligste periode van het jaar. Een kerstboom in huis, leuke kerstversiering, gezellig eten met vrienden en familie, noem maar op. En kerst is natuurlijk niet compleet zonder kerstcadeau’s. Voor sommige mensen is het heel eenvoudig om iets leuks te vinden, maar voor andere kan het een flinke uitdaging zijn. Daarom hebben wij vijf kerstcadeau ideeën voor kerst 2019 op een rijtje gezet, waar je iedereen blij mee kunt maken. Beloofd!

1. Mooi tafelboek

Tafelboeken zijn altijd leuk om als cadeau te geven. Veel mensen kopen het niet zo snel zelf, maar stiekem vinden ze het wel erg leuk om het te hebben. Daarom zijn tafelboeken het ideale kerstcadeau. Mooie tafelboeken met mooie fotografie waar je lekker doorheen kunt bladeren. En het leuke is dat de boeken ook heel leuk als decoratie gebruikt kunnen worden in je interieur. Mooie boeken die super leuk als cadeau zijn, zijn bijvoorbeeld The Kinfolk Table of The Kinfolk Home, Monochrome home van Hilary Roberstson of Places and Spaces I’ve Been van Pharrel.

kerstcadeau idee tafelboek

Lees ook:
Stapelen maar! Boeken in het interieur
Boeken stylen in de woonkamer
Boeken sorteren in het interieur

2. Leuke sjaal

Iedereen heeft een sjaal nodig, maar lang niet iedereen heeft een leuke sjaal. En zelfs als diegene al een sjaal heeft, is het leuk om er nog één cadeau te geven. In deze koude periode is het immers leuk om het het af en toe af te kunnen wisselen. Kies voor een veilige kleur, die mooi staat bij iedereen. Denk aan zwart, donkerblauw of grijs. Geen idee waar je moet zoeken? Probeer eens een kijkje te nemen bij de winkels Cos of Arket. Twee super leuke Scandinavische winkels waar je terecht kunt voor hele leuke basics. En ze hebben ook leuke spullen voor je interieur!

kerstcadeau idee sjaal

3. Keramiek

Keramiek is leuk! Handgemaakte keramiek die je functioneel kunt gebruiken, maar vooral decoratief leuk is in je interieur. Dit kunnen mooie borden zijn, leuke kopjes of een mooie vaas. Maar je kunt ook denken aan keramiek kaarshouders, sieradenbakjes of wierookhouders. Onderstaande prachtige selectie van OHMYHOME is volledig met de hand gemaakt. Dit past dus ook helemaal bij de woontrends van 2020!

kerstcadeau idee keramiek

4. Beauty

Iets wat altijd leuk is om als cadeau te geven zijn beauty producten. Dat geldt zowel voor de man als vrouw. Dit kan een lekker geurtje zijn, lippenstift, een fles handwasgel, een verzorgende creme, noem maar op. Producten van Aesop, Le Labo en Diptyque zijn hele leuke kerstcadeau merken!

kerstcadeau idee beauty

5. Cadeaukaart

Als bovenstaande ideeën niet geschikt zijn, en je verder echt geen benul hebt wat voor kerstcadeau je moet kopen, dan kan een cadeaukaart een goed idee zijn. Deze zijn zowel online verkrijgbaar, maar ook in een fysieke winkel, zoals bij Primera. Het grote voordeel van een cadeaukaart, is dat de ontvanger vaak zelf de keuze heeft om zelf iets uit te zoeken. Denk bijvoorbeeld aan de VVV cadeaukaart, die echt bijna overal te besteden is. Maar je kunt ook denken aan een gerichtere cadeaukaart zoals een boekenbon. Daarmee kan de ontvanger zelf zijn of haar favoriete tafelboek uitkiezen!

kerstcadeau idee cadeaukaart

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply