THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Mooie vtwonen badkamer


Vtwonen staat natuurlijk bekend als hét woonmagazine van Nederland, die Nederland maandelijks inspireert met super leuke binnenkijkers, handige tips en originele interieur ideeën. En met ‘Weer verliefd op je huis’ is vtwonen tegenwoordig ook op televisie te bewonderen, waar de geweldige vtwonen stylisten heel veel mensen blij maken met een makeover van hun interieur. Maar wisten jullie dat vtwonen ook een hele mooie badkamercollectie heeft, inclusief sanitair, tegels en accessoires? Vandaag willen we jullie inspireren met een prachtige vtwonen badkamer!

mooie vtwonen badkamer

Voor de lancering van hun nieuwe badkamercollectie, heeft vtwonen een aantal super mooie badkamers ingericht. De badkamer die we hier laten zien is een hele ruime en lichte badkamer, die ingericht is als een luxe thuis-spa.

De vloer is betegeld met de mooie vtwonen tegels by Douglas & Jones – Grote tegels van 120×120 cm. De wanden zijn betegeld met exact dezelfde tegels, waardoor de badkamer nóg ruimtelijker wordt. De wandtegels zijn met het formaat van 60×60 cm wel twee keer zo klein. De tegels zijn gemaakt van porselein en heeft een matte afwerking. Omdat ze ingedeeld zijn in hardheid 5 en slijtgroep 5, zijn de tegels ook geschikt voor intensief gebruik. Je zou het bijvoorbeeld uitstekend kunnen combineren met vloerverwarming. Deze badkamertegels kopen kan onder ander bij Tegeldepot.nl.

Groot raam met jaloezieën

Het grote raam is natuurlijk een groot voordeel, die de ruimte voorziet van een heerlijke lichtinval. Om ervoor te zorgen dat je wel genoeg privacy hebt in de badkamer, hebben ze gekozen voor mooie witte jaloezieën. Daarmee is het mogelijk om het zonlicht te regelen, dankzij de horizontale lamellen die in verschillende standen zijn te plaatsen. Hiermee stimuleer je de serene uitstraling van de badkamer.

Leestip: 6x Raamdecoratie voor de badkamer

Vrijstaand bad

De spa-badkamer is ingericht met veel moderne gemakken, zoals een aparte inloopdouche en een bad. Het witte vrijstaande bad in een ovaal vorm met de afmeting 165 x 72 cm is bij het raam geplaatst. Let ook op de kleine details zoals de gouden vtwonen Grip badmengkraan, het houten badplankje, en het nisje waar badspullen in geplaatst kunnen worden.

mooie vtwonen badkamer vrijstaand bad

Inloopdouche

De inloopdouche is aan de andere kant van de badkamer ingericht. Een echte open inloopdouche, die je zonder drempels kunt betreden. De glazen douchewand met de mooie gouden rand zorgt ervoor dat het douchewater binnen de douche blijft. Passend bij de rest van de badkamer, vind je hier ook een gouden inbouw-regendouche en bijbehorende handdouche.

mooie vtwonen badkamer inloopdouche

Badkamermeubel en wastafel

Tussen de inloopdouche en het vrijstaand bad, vind je de wastafel.  In plaats van dubbele watstafels, is er gekozen voor een grote brede wastafel met twee kraangaten en dubbele kranen. De vtwonen Tank wastafel met een stoere betonlook, gecombineerd met de eikenhouten wastafelonderstel Cube met twee  De kille betonlook van de wastafel wordt dus perfect gecompenseerd met de warmte van het eikenhout. Ook hier hebben ze gekozen voor twee gouden inbouw-wastafelkranen.

Boven de wastafel is een grote ronde spiegel gemonteerd aan de muur.

mooie vtwonen badkamer gouden kraan

Styling: Kim van Rossenberg | Fotografie: Sjoerd Eickmans

Bekijk ook:
75x Badkamers voorbeelden
50x Badkamer ideeën voor elke stijl
30x Ensuite badkamer inspiratie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply