THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

Ferm Living Confetti behang


Ferm Living staat bekend om hun mooie Scandinavische meubels en woonaccessoires, maar we weten dat het Deense merk ook heel mooi behang heeft. Zo zijn ze befaamd om het mooie behang voor de kinderkamer, zoals het Half Moon behang, Cloud behang of het Katie Scott Animals behang. Daarnaast hebben ze ook veel ontwerpen die ook geschikt zijn voor andere ruimtes zoals de woonkamer of slaapkamer. Het Thin Lines behang en het Grid behang zijn daar mooie voorbeelden van. En dat geldt ook voor het Ferm Living Confetti behang, waarmee je in elke ruimte een vrolijke en feestelijke sfeer kunt creëren!

ferm living confetti behang roze

Rose

10-jarig jubileum

Ferm Living heeft de Confetti behang collectie gecreëerd om hun 10-jarig jubileum te vieren. De collectie bestaat uit een reeks heerlijk sprankelend behang met vrolijke gouden confetti patronen, die verkrijgbaar zijn in vier verschillende kleuren: wit, roze, mintgroen en grijs. Het zijn geen traditionele kleuren. Wit is bijvoorbeeld niet echt wit behang, maar meer een off white of heeft zelfs een beetje grijsbeige tint. De roze variant is gedempt zacht roze, terwijl de groene variant gedempt mintgroen is. De enige kleur die misschien een echte klassieke tint is grijs. Maar dankzij het glanzende gouden confetti, hebben alle kleuren iets heel bijzonders. De kleuren zijn bovendien bij elke oplage met de hand gemengd, wat terug te zien is in het super mooie detailniveau.

ferm living confetti behang groen

Mint

Welke kleur je ook kiest, ze zijn allemaal elegant en magisch tegelijk en zijn geschikt om elke muur in huis te bekleden. Of dat nou de woonkamer, de slaapkamer, de hal of de kinderkamer is. Dit kan een enkele muur zijn, twee muren of zelfs alle muren van de kamer. Jij beslist waar en hoeveel magie jij wilt.

WallSmart-wallpaper ophangen

Het luxe behang is gemaakt van een mix van textiel- en papiervezels, genaamd WallSmart-wallpaper. Dit betekent niet alleen dat het vliesbehang erg duurzaam is, maar het is ook veel sneller en eenvoudiger om het op te hangen.

ferm living confetti behang wit

Offwhite

Een behangtafel is niet nodig bij dit behang. Breng gewoon de kant-en-klare behanglijm aan op de muur en hang de delen één voor één op door de randen stevig tegen elkaar aan te sluiten. Voor het beste resultaat raden we je aan om voldoende behang in dezelfde volgorde aan te kopen. Omdat de kleuren bij elke oplage met de hand worden gemengd, kunnen er kleine kleurverschillen zijn tussen de verschillende batches.

ferm living confetti behang grijs

Grey

Zoals gezegd, is het Deense merk befaamd om hun behang ontwerpen. Bekijk dus vooral ook al het andere Ferm Living behang. Je zult ongetwijfeld iets vinden wat past in jouw interieur.

Bekijk ook:
Kinderkamer behang
Ferm Living kinderbehang
Muren stucen of behangen?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply