THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie

Kinderkamer behang


wolkjes behang

Bij een kinderkamer hoort een vrolijke inrichting. Mooi behang mag hierbij niet ontbreken. Er bestaat onwijs veel mooi kinderbehang wat een leuke touch geeft aan de kinderkamer.

Behang in de kinderkamer

Bij het uitzoeken van de beelden voor deze blog kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. Behang zorgt voor een vrolijke sfeer in een kinderkamer. Maar hoe combineer je het nu precies met de rest van de inrichting? Het is afhankelijk van het patroon en de kleuren van het behang hoeveel je gaat behangen. Je kunt er voor kiezen om één muur te behangen en de rest van de muren te schilderen in een zachte kleur. Een voorbeeld hiervan zie je op onderstaande foto. Op de ene muur zie je kleurrijk behang en op de andere muur een zachte grijstint.

vrolijk behangbehang wolkjeshout behang

Ferm living behang

Ontzettend populair en heel stijlvol: het Ferm Living behang. Ferm Living verkoopt verschillende soorten behang, maar vooral het ruitjes behang zie je in veel kinderkamers terug. Zo ook in de kinderkamer op onderstaande foto. De kamer heeft een rustige basis door de frisse witte vloer en de witte meubels. Het groene ruitjes behang geeft een leuke en vrolijke touch aan de kamer. Meer lezen over dit superleuke behang? Caroline schreef er een tijdje terug een blog over.

ruitjes behangkinderkamer jongendieren behangmeisjeskamer

Welk behang is jouw favoriet?

Bronnen: justkidswallpaper.com | ensuus.nl | bloglovin.com | wallcoverings.bnint.com | brit.co | vtwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply