THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie

Ferm Living kinderbehang


ferm living kinderbehang

Het groene ruitjes kinderbehang van Ferm Living is immens populair in kinderkamers. Niet heel gek, want het is een enorm leuk patroontje en een leuke kleur voor zowel stoere jongens als lieve meisjes (en alles daartussen natuurlijk)!

Combineer maar raak

Ouders die kiezen voor het Ferm Living kinderbehang geven vervolgens geheel op hun eigen manier invulling aan de rest van de kinderkamer. Op de eerste foto zie bijvoorbeeld het behang gecombineerd met een wit bedje en houten accessoires. Op de foto hieronder zie je een combinatie met zwart, veel grijs en een heleboel andere kleuren.

ferm living kinderbehangferm living kinderbehang

Combineer met andere printjes

Op bovenstaand beeld is het Ferm Living behang mooi gecombineerd met een bijzonder mooie visgraadvloer. Daarnaast heeft de kinderkamer heel wat andere leuke printjes en het lijkt allemaal even goed bij elkaar te passen. Dat huisje is natuurlijk ook enorm leuk!

ferm living kinderbehang

Combineer met wit

Op het beeld hierboven is ook gekozen voor een combinatie met wit en hout bij het Ferm Living kinderbehang. Trouwens, tegenwoordig hebben ze echt bijzonder leuke kinderknuffels! Die leuke kat kijkt enorm schattig, vind je niet? Direct een mooie woonaccessoire- ik zeg: win-win situatie.

ferm living kinderbehangferm living kinderbehang

Wat vind jij van het Ferm Living kinderbehang?

Bronnen: mommo-design.blogspot.it | decopeques.com | ladnebebe.pl | flickr.com | flickr.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Kinderkamer behang - THESTYLEBOX
  13 oktober 2015 at 11:03

  […] Ontzettend populair en heel stijlvol: het Ferm Living behang. Ferm Living verkoopt verschillende soorten behang, maar vooral het ruitjes behang zie je in veel kinderkamers terug. Zo ook in de kinderkamer op onderstaande foto. De kamer heeft een rustige basis door de frisse witte vloer en de witte meubels. Het groene ruitjes behang geeft een leuke en vrolijke touch aan de kamer. Meer lezen over dit superleuke behang? Caroline schreef er een tijdje terug een blog over. […]

 • Reply
  Ferm Living Confetti behang - THESTYLEBOX
  15 oktober 2020 at 07:01

  […] ook: Kinderkamer behang Ferm Living kinderbehang Muren stucen of […]

 • Leave a Reply