THESTYLEBOX

Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

15x Stapelbed in de kinderkamer


Stapelbed kinderkamer

Een stapelbed is voor velen een echte livesaver. Vooral als je meer kinderen dan kinderkamers hebt, en als de kinderkamer dan ook nog eens niet heel groot is, dan is een stapelbed of een hoogslaper eigenlijk de enige oplossing. Dit klinkt misschien een beetje negatief, maar dat is het absoluut niet. Een stapelbedden kunnen juist heel leuk zijn. Kinderen vinden het bovendien geweldig om samen met hun broer of zus in één kamer te slapen. Wel moet er eerst bepaald worden wie boven en wie onder slaapt, maar daar komen ze wel uit. Niet overtuigd? Wij hebben de mooiste kinderkamers gevonden waar gekozen is voor een stapelbed!

1. Oliver Furniture stapelbed

Deze leuke Scandinavische kinderkamer is ontworpen door Tiffany Grant-Riley. Een freelance interieurstylist, verzamelaar van planten en moeder van twee kleine kinderen. Voor de kinderkamer van haar kinderen heeft ze gekozen voor het super leuke stapelbed van Oliver Furniture. Hier verkrijgbaar voor €1899,-.

Oliver Furniture stapelbed

2. Op maat gemaakt stapelbed met opbergruimte

Deze kinderkamer is ontworpen en ingericht door H Arquitetctes. Het Spaanse interieurontwerpbureau heeft een prachtige en stoere woning ontworpen in Catalonië. Voor de kinderkamer hebben ze een op maat gemaakt stapelbed gerealiseerd met handige opbergruimte.

op maat gemaakt stapelbed opbergruimte

3. Roze stapelbed

Elsie, bloger en webshop eigenaresse van Abeautifulmess.com, heeft deze kinderkamer voor haar kinderen ontworpen en ingericht. Ze heeft het een cactus thema gegeven met onder andere behang met een cactus patroon. Dit heeft ze gecombineerd met allemaal leuke meubels en decoratie. Het roze stapelbed past er ook helemaal leuk bij!

Roze stapelbed

4. Sprookjeshuis

Spaanse interieurontwerpster, meubelmaker en blogger Marta Corsini is all the way gegaan met de kinderkamer voor haar kinderen. Het is een zolderkamer die helemaal omgetoverd is met een sprookjesthema. Aan de linkerkant vind je een speelhuis en aan de rechterkant een stapelbed. Geweldig!

Sprookjeshuis

5. Stapelbed roomdivider

Ook dit stapelbed ziet er heel bijzonder uit. Het is volledig op maat gemaakt, en het bijzondere is dat het ook een roomdivider is. De ontwerper heeft deze kinderkamer ontworpen met het stapelbed in het midden van de kamer, waarbij elk kind een eigen helft krijgt. Op die manier heb je tóch twee kinderkamers.

stapelbed roomdivider

6. Driedubbel stapelbed

De meeste stapelbedden zijn voor twee personen bedoeld, maar als je het tóch op maat laat maken, dan kan je er ook één laten maken voor drie personen. Lauren en Micheal hebben voor onderstaand driedubbel stapelbed gecreëerd voor hun drie kinderen Lillian, Evelyn, en Claudia.

driedubbel stapelbed

7. 2x Tweepersoons stapelbed

En wie zegt dat een stapelbed altijd een 2x eenpersoonsbed moet zijn? Onderstaand stapelbed is ontworpen door ontwerpster Laurent Guez, die gekozen heeft voor een 2x tweepersoons stapelbed. Lekker ruim!

2x Tweepersoons stapelbed

8. IKEA Kura stapelbed

IKEA heeft verschillende stapelbedden, maar het leukste stapelbed van IKEA is eigenlijk geen stapebed. We hebben het over het super populaire Kura bed. Het Kura bed groeit mee met het kind en je kunt het omkeren. Ontwerpster Laura Melling uit Vancouver heeft ook gekozen voor het Kura bed voor de kinderkamer van haar kinderen. Daarnaast heeft ze het bed zelfs gepimpt door er een dak op te bouwen van houten latten. Super leuk!

IKEA Kura stapelbed

8. Underlayment stapelbed

Underlayment en multiplex worden tegenwoordig gebruikt voor het maken van super stoere meubels in huis. Ook de interieurarchitecten van Int2 architecture heeft het gebruikt voor een inspirerend project. Voor de kinderkamer hebben ze een stapelbed ontworpen van underlayment, met handige ladekasten onder het bed en een grote kledingkast aan de rechterkant.

Underlayment stapelbed

9. Wit stapelbed met houten accenten

Ook dit mooie stapelbed is volledig op maat gemaakt. We hebben het gevonden bij Amber Interiors, die het ontwerp heeft gerealiseerd voor deze kinderkamer. Het bed is super strak afgewerkt met nisjes in de muren en mooie houten accenten die terugkomen in de balustrade en de ladder.

Wit stapelbed met houten accenten

10. Inbouw stapelbed

Voor deze kinderkamer hebben de ontwerpers van Studio McGee gekozen voor een inbouw stapelbedden. Niet één maar twee inbouwstapelbedden naast elkaar. De bedden hebben aan de onderkant handige ladekasten met veel opbergruimte.

Inbouw stapelbed

11. Linus stapelbed van Made.com

Op zoek naar een leuk stapelbed voor de kinderkamer die je kant en klaar kunt kopen? Hieronder zie je het Linus stapelbed van Made.com. Een super leuk modern stapelbed met wit- en houttinten. In dezelfde serie vind je ook een nachtkastje en een kledingkast, maar het Linus stapelbed kan je ook heel makkelijke met andere meubels combineren. Hier verkrijgbaar voor €599,-.

Linus stapelbed Made.com

12. RAFA kids stapelbed

Wij zijn mega grote fan van Woodchuck. De super leuke Rutger en Tinta ontwerpen en maken de leukste meubels en accessoires van underlayment. Naast een standaard collectie doen ze ook aan maatwerk. Zo hebben ze dit super stoere stapelbed ontworpen en gemaakt voor een klant.

Woodchuck stapelbed

13. RAFA kids stapelbed

Dit is het stapelbed van het leuke RAFA kids. Het onderste bed steekt buiten het bovenste bed, waardoor het een leuk en speels effect heeft. Het stapelbed is hier verkrijgbaar de vier verschillende kleuren, zwart, wit, naturel hout en whitewash voor €2980,-.

RAFA kids stapelbed

14. DIY stapelbed

Ben je een beetje handig? En vind je het leuk om zelf een stapelbed te maken voor de kinderkamer van je kinderen? Dat kan! Onderstaand DIY stapelbed is ontworpen en gemaakt doro het stel John & Sherry van Younghouselove.com. Vind je het leuk? Klik hier om de stap voor stap handleiding te bekijken.

DIY stapelbed

15. Normal is boring

Zoals het al is aangegeven op de lichtbak, normal is boring. Maar boring is deze kinderkamer zéker niet, vooral niet met zo’n stoer zwart stapelbed!

normal is boring stapelbed

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  stapelbed kinderkamer | slaapkamer-nl.com
  20 januari 2016 at 21:33

  […] Stapelbed in de kinderkamer – THESTYLEBOXEen stapelbed is enorm praktisch voor in de kinderkamer, het scheelt veel ruimte. Wij geven je een aantal leuke voorbeelden voor bij jou thuis. Klik hier!Gå til nettside […]

 • Reply
  Angelique
  26 oktober 2017 at 13:10

  Beste,

  Het grijze stapelbed met roze box onder het bed ziet er heel leuk uit. Weet u van welk merk dit bed is?
  Hartelijk dank.

 • Leave a Reply