THESTYLEBOX

Industrieel interieur Meubels

Industriële salontafels, hoe kies je de perfecte?


Als je je woning inricht en je kiest voor de industriële stijl, dan kies je uiteraard ook voor je salontafel industrieel. Het aanbod salontafels in deze stijl is enorm. Wij helpen jou in dit artikel om de perfecte keuze te maken. Hiervoor zijn wij gaan spieken bij een specialist in industriële meubelen en accessoires, namelijk Cavetown.nl.

industriele salontafels

Welke salontafel kies jij? Doe de oefening ‘een van de twee’!

In de webshop van Cavetown vonden wij een aantal zeer praktische filters. Dit gaf ons inspiratie voor de manier waarop je best je industriële salontafel kiest. Stel jezelf vragen en kies voor een van de twee (of meerdere indien van toepassing). Uiteindelijk kom je zo tot jouw favoriete industriële salontafel. Daar gaan we…

 • Rond, vierkant, rechthoekig of een andere grillige vorm?
 • Één grote tafel of een set van kleinere tafeltjes?
 • Gemakkelijk te verplaatsen of niet?
 • Hout, metaal, aluminium of een combinatie?
 • Indien hout, welk hout: acacia, mango, teak, of hardhout?
 • Met onderstel of zonder onderstel (tot tegen de grond)?
 • Met zware stoere poten of elegante draadvormige poten?
 • Met opbergruimte of zonder opbergruimte?
 • Welke kleur: zwart, bruin, grijs, wit, koper…?

Zo kun je zelf nog wel een tijdje doorgaan. Uiteindelijk hou je nog slechts enkele industriële salontafels over die aan jouw selectie voldoen.

industriele salontafel hout staal

Finaliseer nu je keuze

Je keuze is nu al een heel stuk makkelijker geworden. Kijk nu naar de details. Misschien vind je precies hetzelfde randje aan je industriële salontafel, precies hetzelfde handvatje aan de lade of precies dezelfde ronding als wat er in je andere meubelen al voorkomt. Dat is nu precies hét argument dat jou doet kiezen voor die ene industriële salontafel. Maak je lijstje van criteria en wensen zo lang als jij dat wilt en ga op zoek naar de ultieme salontafel.

industriele bijzettafels salontafels

Geen compromissen sluiten

Voor de aankoop van een industriële salontafel hoef je geen compromissen te sluiten. Jouw criteria waaraan een salontafel moet voldoen, staan vast. Je mag je er gerust aan houden. Er komen regelmatig nieuwe modellen en uitvoeringen in de webshop. Het mooie aan meubelen uitzoeken is immers om tot in de kleinste details je nieuwe tafel te laten aansluiten bij je interieur. Als je dan uiteindelijk toch de perfecte industriële salontafel gevonden hebt, ben je er dubbel zo blij mee! Het is alsof je industriële tafel er al die jaren al heeft gestaan. Ze brengt een ziel en een verhaal in je interieur.

industriële salontafel beton

Bekijk ook:
Ronde salontafel
Industriële salontafel
Industrieel interieur

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

 • Reply
  witte keukenkraan
  26 mei 2021 at 16:13

  erg leuk en je hebt het heel goed gedaan!

 • Leave a Reply