THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Zo gebruik je een houten kapstok op een andere manier


kapstok keuken

Het is altijd leuk wanneer praktische producten opeens een heel andere functie krijgen. Zo kwam ik de houten kapstok tegen die op allerlei andere manieren worden gebruikt. Tijd om dit eens te bekijken om zo geïnspireerd te worden.

Opbergen en accessoire in één

In eerdere blogs kwam de kapstok al regelmatig voorbij, maar nog nooit op een andere manier dan met jassen en tassen eraan opgehangen. Hierboven en hieronder zie je allerlei voorbeelden van een houten kapstok die gebruikt wordt in de hal en (bij)keuken. Er hangen tuinspullen aan op, tassen, hand-veger-en-blik of zelfs kruiden. Daardoor wordt opbergen opeens zichtbaar én mooi.

Op alle plaatjes zie je dat een blanke variant van de houten kapstok is gebruikt. Dit vind ik in deze interieurs prachtige keuzes, want het past goed bij de muurkleur of de rest van de ruimte. Uiteraard kun je ook gaan voor een witte of houten kapstok.

kruiden kapstok

houten kapstok

keuken houten kapstok

kapstok tuinkamer

kapstok alternatief

kapsok slaapkamer hout

Houten kapstok xxl

Op bovenstaande en onderstaande foto zie je de houten kapstok xxl. Beide in slaapkamers, maar beide wel weer op een andere manier. Hierboven zie je dat een lange houten kapstok is opgehangen en net de hoek omgaat. Er hangen allerlei kledingstukken en -accessoires aan op. Een ideale plek om of je mooiste spulletjes tentoon te stellen óf heel praktisch de spullen die je even kwijt moet. Hieronder is er een lange houten lat boven het bed geplaatst. Daar zijn op verschillende plekken knoppen op gemaakt waar accessoires aan ophangen.

kapstok slaapkamer

Waar te koop?

De houten kapstokken van de eerste plaatjes vind je onder andere bij Dille & Kammille. Het formaat is43 x 5 x 1,5 cm. en je betaalt daar 5,95. Bij Karwei heb je verschillende versies met een vanaf prijs van 5 euro. Op bovenstaande plaatje zie je een zelfmaker. Koop houten latjes en losse knoppen en bevestig die.

Wat vind jij van deze manier van kapstokken in het interieur?

Bronnen: fantasticfrank.com | imgrum.org | apinchofstyle.com | instagram.com/murlifestyle | instagram.com/kon_tam | countryraisedcityfound.tumblr.com | vrijdagvrij.blogspot.nl | hm.com

Bekijk ook:
De leukste kapstokken
Kapstok in de gang

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply