THESTYLEBOX

Industrieel interieur Tafels

Industriële salontafel


industriële salontafel

Hoewel ik een aantal maanden wat anders schreef, ben ik stiekem een beetje uitgekeken op de ronde salontafeltjes. Het is wel leuk, maar niet erg origineel meer. In mijn nieuwe woonkamer komt daarom gegarandeerd een ander soort tafel. Misschien wel de industriële salontafel!

Zwart met hout

De industriële salontafel in de woonkamer op de eerste foto vind ik extreem mooi. Het zwarte frame met de mooie houten planken vind ik een hele goede combinatie. De salontafel past ook heel mooi bij de witte houten vloer en de zwarte bank. Een andere optie is de industriële tafel van pallets. Je schroeft er een paar wielen onder en in een handomdraai heb je een mooie salontafel voor in de woonkamer!

industriële salontafelindustriële salontafel

Zelf aan de slag

De industriële salontafel op de bovenstaande foto zie je ook wat vaker voorbij komen. Je koopt een paar grote, robuuste wielen en schroeft deze onder een grote houten plank. Simpel, mooi en makkelijk te maken! 

industriële salontafel industriële salontafel

Chanel bijzettafel

Oké, eigenlijk hoort bovenstaande foto niet helemaal in dit rijtje thuis, maar ik vond hem zo leuk dat ik het toch toevoegde. Een olieton omgetoverd in een Chanel tafeltje, leuk toch? Past wel mooi in de industriële stijl en in de woonkamer. Op onderstaande foto staan de welbekende industriële krukjes die je ook gemakkelijk kunt gebruiken als salontafel. Wat vind jij van de industriële salontafel? Welke in jouw favoriet? 

industriële salontafel

Bronnen: dreambookdesign.com | vtwonen.nl | lily.fi | thedesignfiles.net | planete-deco.fr | ronenbekerman.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Bernd
    12 januari 2016 at 19:20

    Leuke site, bedankt voor de ideeën. Ik vroeg mij af waar de fauteuil (cognac uit 2 delen met metalen voet) in de bovenste foto vandaan komt. Deze ziet er leuk uit. Wij zoeken iets dergelijks.

  • Leave a Reply