THESTYLEBOX

Tafels

4x onze favoriete eetkamertafel


binnenkijken eettafel

Regelmatig schrijven Joëlle en ik blogs over de eetkamertafel. Dit komt onder andere voort uit onze liefde voor het organiseren van leuke etentjes. Wij zijn beide lichtelijke foodies en houden van goed eten. Aan een mooie eetkamertafel, obvious. Ik besloot om de opties een keer op een rij te zetten. Ben benieuwd welke jouw favoriet is!


1. Houten eetkamertafel

Joëlle schreef een blog over de houten eetkamertafel. Deze variant kan eigenlijk in ieder interieur, omdat er in elke stijl wel een houten tafel te vinden is. Of je nu houdt van de Scandinavische stijl, industriële stijl (maar lees nog even verder voor een eetkamertafel die daar nóg beter bij past), de moderne- of klassieke stijl.

houten eetkamertafel

eetkamertafel hout

2. Ovalen eetkamertafel
De ovalen eetkamertafel vind ik heel bijzonder, omdat het een combinatie is van rond en rechthoek. Je geen echt ‘hoofdeinde’ hebt, maar wel de ruimte van een rechthoekige eetkamertafel. Het beste van twee werelden dus.

eetkamertafel ovaal

ovalen tafel hout

3. Ronde eetkamertafel
De ronde eetkamertafel wint steeds meer terrein in de woonwereld. Niet heel gek, want mooi is het. Zelf heb ik een witte variant in mijn huis staan en ben er nog steeds erg blij mee. Wat vind jij ervan?

ronde eetkamertafel

ronde eetkamertafel

4. Stoere eetkamertafel
De ‘stoere eetkamertafel’ is vooral voor de liefhebbers van de industriële stijl. De stoere eetkamertafel kenmerkt zich vooral door doorleefd hout en zwart staal. Het plaatje hieronder is denk ik één van mijn favorieten van afgelopen tijd. Wat een geweldige loft. Die vloer. Niét. Te. Doen.

industriele eettafel

stalen stoere eettafel

Welke eetkamertafel is jouw favoriet? Ga je voor rond, ovaal, hout of stoer? Laat het ons weten! 

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply