THESTYLEBOX

Industrieel interieur Keuken inspiratie Scandinavisch interieur

Stoere eettafels


industriele eettafel

Wanneer ik aan een stoere eettafel denk dan denk ik aan hout. Robuust, doorleefd hout. Prachtig mooi als je het mij vraagt. Zeker in combinatie met zwart staal of beton. Ik ging op zoek naar mooie inspiratiefoto’s met deze stoere eettafel en vond heel wat bijzonders. Ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Houten eettafel

Ok. De eerste foto vind ik bizar mooi. Zoveel unieks in één ruimte wat al begint met de tweede open woonlaag. Vervolgens valt mij die geweldige vloer op: een houten vloer met bij de stoere eettafel tegels. Nu wat over de eettafel, dit is namelijk de doorsnede van een bom met daaronder een zwart stalen frame. De stoelen passen perfect bij de stoere eettafel!

Hieronder een foto die we volgens mij al veel te vaak hebben gedeeld, maar ik raak er niet op uitgekeken. Elke keer zie ik weer iets nieuws wat ik mooi vind. De eettafel past ook goed in het thema ‘stoere eettafels’. Het betonnen blad met de stoere schragen maken het tot een geweldig geheel. Ook de stoelen passen er fantastisch bij.

betonnen eettafel
robuuste eettafel
stoer hout eettafel

Stoer-Scandinavisch

Voor een stoere eettafel hoef je niet per se voor staal te gaan. Een goed voorbeeld zie op bovenstaande foto. Een groot blad opgedeeld in twee delen met stevige poten eronder. Deze stoere eettafel past goed in de Scandinavische stijl. Hieronder een heel ander voorbeeld. Er is van pallets een stoere eettafel gemaakt en zwart geschilderd. Leuk!
stoere eetkamertafel pallets
stoere eettafel
stalen stoere eettafel

Welke van de stoere eettafels is jouw favoriet?

Bronnen: vtwonen.nl | boarchitectures.fr | styleguide.nl | flexinredning.blogspot.com | screem01.blogspot.com | maddierose.tumblr.com | mivinteriores.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply