THESTYLEBOX

Interieur ideeën Woonaccessoires

De leukste kapstokken


kapstokken-plank

Het visitekaartje van jouw huis is in eerste instantie de entree. Hier komen je gasten, familie en vrienden binnen maar hier betreedt je ook vaak zelf het huis. Een opgeruimde entree of gang is dus een must. Het oogt niet alleen fijner voor anderen maar ook voor jezelf. Zo kom je aan het einde van de dag thuis in een opgeruimde entree met voldoende opbergmogelijkheden en een goede kapstok. Onze entree is erg klein en smal, en hierdoor dus ook vaak te vol. Ik probeer zoveel mogelijk jassen op te ruimen, sjaals in boxen te doen en handschoenen in lades op te bergen maar soms blijft het gewoon vol. Een grotere kapstok zou bij ons al wonderen doen! Vandaag laat ik jullie de leukste kapstokken zien in combinatie met inspirerende interieur ideëen voor de entree, een gang of een andere ruimte in huis.

12x mooie kapstokken voor in het interieur

#1 Knoppen en haken als kapstok

Een unieke en creatieve manier om ophang-ruimte te creëren is door diverse knoppen, bollen of haken op te hangen waaraan tassen, jassen en sjaals kunnen hangen. Door te variëren in groottes krijgt het een nog leuker effect!

kapstokken-bollen

kapstokken-knoppen

#2 Een DIY kapstok

Creatieve, zelfgemaakte ideëen kan ik echt waarderen, dus wanneer je een DIY kapstok bedenkt én maakt dan val je op! Deze drie kapstokken zijn allemaal zelf te maken en ook nog eens goedkoop! Wat heb je bijvoorbeeld nodig? Een aantal grote takken uit het bos en witte verf, koperen buizen en stukjes of een houten plank met gaatjes voor de S haken.

kapstokken-boomstam
kapstokken-buizen

kapstokken-diy

#3 Een wand kapstok

In plaats van een DIY kapstok of losse knoppen en haken, is een wand kapstok als object in de gang ook een mooie toevoeging aan het interieur. Door te kiezen voor één object in plaats van meerdere, oogt het geheel iets rustiger. Het voordeel van een wandkapstok is dat deze overal verkrijgbaar zijn, maar voornamelijk dat het wandobject ook vaak bestaat uit nog een plank. Een wand kapstok biedt op die manier meer opbergmogelijkheden!
kapstokken-ijzer

kapstokken-rek

#4 Een kapstok met een plank

Een plank boven de kapstok geeft de mogelijkheid om nog meer spullen kwijt te kunnen in de gang of entree. Denk bijvoorbeeld eens aan tassen, schoenen, een doos met sjaals en mutsen. Op zo’n plank kan je alles kwijt! Zelfs schoenen die je niet vaak aan doet.

kapstokken-plank

kapstokken-berging

kapstokken-planken

Bronnen: decoholic.org | journelles.de | frenchyfancy.com | dotandbo.com | curbly.com | fornydinbolig.dk | aptdeco.com | etsy.com | decoholic.org | livingbyckk.dk | stadshem.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply