THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Landelijk interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer makeover van Beth


We zijn dol op makeovers, vooral als je de before en after foto’s te zien krijgt. Soms is een ruimte na de verbouwing totaal niet meer te herkennen. Vandaag willen we zo’n makeover laten zien, de slaapkamer makeover van Beth. Beth is het gezicht achter 1111 Light Lane, een persoonlijke interieur blog, waarbij ze kiekjes van haar huis laat zien. Zo heeft ze ook geblogd over de makeovers van haar slaapkamer, haar master bedroom en bijbehorende badkamer en suite. Laat je inspireren door de before en after foto’s, en laat ons weten wat je ervan vindt!

Hieronder kan je zien hoe de slaapkamer er eerst uitzag. Lelijke oude tegels, saaie muren en vooral heel erg donker. Beth had daarom super veel zin om deze leuke uitdaging aan te gaan. Ze houdt van neutrale kleuren, en ze wilde bewijzen dat neutraal niet saai hoeft te zijn. Door het gebruik van verschillende patronen en texturen, heeft ze juist een hele mooie en knusse slaapkamer gecreëerd.

Slaapkamer makeover van Beth

Visgraat behang en houtlook pvc

De muren zijn opnieuw wit geverfd, waardoor de slaapkamer een stuk lichter is geworden. De grote muur waar het bed tegenaan is geplaatst is behangen. Ze heeft gekozen voor super leuk wit behang met een taupe gekleurd visgraat patroon. Hierdoor blijft het lekker licht en neutraal, maar de muur heeft nu wel een mooi en chique patroon gekregen.

Slaapkamer makeover van Beth

De originele deur had Beth aanvankelijk zwart geverfd, maar uiteindelijk heeft ze die deur vervangen door een stoere schuifdeur. Een witte schuifdeur met een stoer zwart hangsysteem van staal. Een schuifdeur ziet er niet alleen stoer uit, daarmee bespaar je ook de nodige loopruimte in de slaapkamer.

De lichte muren zijn gecombineerd met plak pvc met een sfeervolle houtlook. Het voegt warmte toe aan de slaapkamer, maar wat vooral fijn is, is dat ze het naadloos door kan laten lopen naar de badkamer en suite. PVC is stevig en waterbestendig, en je kunt het bijna niet onderscheiden van een echte houten vloer. Ideaal voor een vochtige ruimte als de badkamer.

Slaapkamer makeover van Beth

Het bed is voorzien van een hoge hoofdsteun met mooie klassieke knopen. Het bankje met de houten poten aan het uiteinde van het bed past daar heel mooi bij. Dat geldt ook voor de twee houten nachtkastjes linke en rechts van het bed. Onder het bed is een mooi groot vloerkleed geplaatst. Het vloerkleed ziet er niet alleen mooi uit, het zorgt ook voor meer sfeer en warme voeten als je uit bed stapt. Ook in de badkamer is een mooi vintage vloerkleed geplaatst.

Slaapkamer makeover van Beth

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply