THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Vloerkleed in de slaapkamer


vloerkleed slaapkamer

Wat is er fijner dan ’s ochtends wakker worden, uit bed stappen en met je voeten op een warme ondergrond stappen? Als dit geen ode aan de vloerkleed is in de slaapkamer.. 

Sfeer in de slaapkamer

Natuurlijk kun je ook gewoon gaan voor vloerbedekking of wellicht heeft jouw huis wel vloerverwarming, maar als je de foto’s bekijkt van deze blog word je gegarandeerd enthousiast voor een vloerkleed in de slaapkamer! Het geeft net dat beetje meer sfeer in de slaapkamer en het doorbreekt de -wellicht wat saaie- vloer.

vloerkleed slaapkamervloerkleed slaapkamer vloerkleed slaapkamer

Perzisch tapijt

Bovenstaand beeld vind ik een goed voorbeeld van het vloerkleed in de slaapkamer. Er is gekozen voor een klein vloerkleed in lichte kleur grijs, wat mooi in contrast staat met de zwarte muur en het witte bed. Op de foto hieronder is gekozen voor een Perzisch tapijt, wat ik een bijzonder goede keuze vind naast de printjes van de plaid op bed en het kleed op de muur (leuk idee!). Normaal gesproken zou ik al die patronen niet bij elkaar zoeken, maar in deze uitvoering is het fantastisch mooi!

vloerkleed slaapkamervloerkleed slaapkamer

Eén of meerdere vloerkleden?

Als je gaat voor een vloerkleed in de slaapkamer, dan kun je kiezen voor één groot vloerkleed onder het gehele bed of twee kleine vloerkleedjes aan beide zijden van het bed. Op het beeld hierboven is gekozen voor één groot vloerkleed, wat ervoor zorgt dat het bed één samengesteld element wordt in de slaapkamer. Dit is vooral een goed idee als je bijvoorbeeld ook nog een bureau in de slaapkamer hebt staan.

Bronnen: decor8.com | lifeingraceblog.com | tumblr.com | stylizimoblog.com | apartmenttherapy.com | theultralinx.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply