THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Schommel in huis


Een schommel in je interieur is niet meteen het eerste waar je aan denkt bij het inrichten van je huis. Maar hoe geweldig is het om er één te hebben. Een droom van ieder kind maar stiekem ook wel van het kind dat schuilt in iedere volwassene. Er zijn zelfs schommels die speciaal voor baby’s zijn gemaakt. Je moet er wel de ruimte voor hebben, maar heerlijk toch als je even lekker ontspannen kunt schommelen. Ik heb een aantal mooie voorbeelden uitgezocht van schommels toegepast in het interieur. Droom je even lekker met mij mee? Geniet en laat je inspireren…

Sukha schommel

Kinderkamer, woonkamer of slaapkamer

Een schommel in de kinderkamer is voor elk kind een paradijs, vooral omdat we in Nederland veel regendagen hebben is het natuurlijk hartstikke leuk om ook gewoon heerlijk binnen te kunnen schommelen. Het is hartstikke leuk in de kinderkamer maar natuurlijk ook in andere ruimtes, zoals in de woonkamer, slaapkamer of zelfs de keuken. Een schommel geeft in elke ruimte een stoer en speels effect aan je interieur. Als je liever geen schommel in de huiskamer hebt, is een slaapkamer een een leuk alternatief om er één op te hangen. Ook in een slaapkamer voor volwassenen kan het namelijk een hele leuke eyecatcher zijn. Naast dat het hartstikke leuk staat, is het ook nog eens functioneel om bijvoorbeeld lekker een boekje op te lezen.

schommel woonkamer

schommel huiskamer

schommel slaapkamer

schommel band kinderkamer

schommel deuropening

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel in huis

Schommel kopen

Ook meteen zin om heerlijk te schommelen in huis? We hebben een aantal hele leuke schommels voor je verzameld die je direct kunt kopen. Dit zijn indoor schommels, maar in principe zijn ze ook gewoon geschikt voor de tuin of het balkon.

Schommel in huis monteren

Als je graag een schommel in huis wilt hebben, is het wel handig als je daar de ruimte voor hebt. Je moet natuurlijk wel de ruimte hebben om heerlijk heen en weer te kunnen swingen. Een schommel is heel makkelijk te monteren, maar het is wel belangrijk dat de schommel bevestigd wordt aan een stevig plafond. Een betonnen plafond is het meest ideaal, maar je zou een schommel ook bijvoorbeeld aan een stevige houten balk kunnen bevestigen. Bij de meeste schommels worden geen bevestigingsmaterialen geleverd. Je zou dus zelf op zoek moeten gaan naar een plafondplaat of een haak, die je aan het plafond of houten balk kunt monteren. We hebben hebben hieronder een aantal haken en plafondplaten voor je op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding om het direct te kopen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply