THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Modern interieur

Middels een luxe glazen schuifdeur heb je toegang tot deze stoere badkamer!


Schuine wanden kunnen het je zéker lastig maken om een ruimte in te richten, maar als je genoeg ruimte hebt, kan een schuine wand juist ook erg charmant zijn. Net zoals in deze badkamer, die ontworpen is door Oooox. Dit is de Smrkova St. House badkamer, een project uit 2017, waarbij een woning gelegen in Praag volledig is omgetoverd tot een modern, stoer en industrieel droomhuis. En daar hoort natuurlijk ook een droombadkamer bij!

Middels een luxe glazen schuifdeur heb je toegang tot deze stoere badkamer!

De woning heeft twee woonlagen. Op de begane grond vind je de ruimtelijke woonkamer, de eethoek en de open keuken, terwijl op de bovenverdieping de privévertrekken zijn ingericht. Deze badkamer is ingericht als en suite badkamer van de master bedroom, die samen met een apart toilet en een super ruime inloopkast onderdeel zijn van de hoofdslaapkamer.

Glazen schuifdeur

Vanuit de slaapkamer heb je toegang tot de inloopkast, en daarvanuit kan je via de geblindeerde glazen schuifdeur doorlopen naar deze badkamer. De woning kenmerkt zich met schuine wanden, die op de bovenverdieping in elke kamer aanwezig zijn. Zo ook in deze badkamer. Omdat de badkamer erg ruim is, is dat gelukkig geen probleem.

In de schuine wand zijn drie grote dakramen gerealiseerd, die de badkamer voorzien van een heerlijke lichtinval. En precies onder die ramen is het bad geplaatst. En niet zomaar een bad. Een driehoekig bad met een super mooie en luxe houten ombouw.

Middels een luxe glazen schuifdeur heb je toegang tot deze stoere badkamer!

Betonstuc en hexagontegels

Het hout geeft de badkamer meer sfeer en warmte. Een mooi balans ten op zichte van het stoere grijze betonstuc, die je zowel aan de muren als op de vloer vindt. De achterwand van de wastafel heeft wel een andere wandbewerking gekregen. Die is namelijk volledig bekleed met super leuke zwarte hexagon tegels.

Middels een luxe glazen schuifdeur heb je toegang tot deze stoere badkamer!

Luxe inloopdouche met geblindeerd glazen douchewand

Aan de andere muur van de badkamer vind je de inoopdouche en de wastafel naast elkaar. De inloopdouche is ingericht met geblindeerde glazen douchewanden en een glazen deur. In de douche is een brede nis gecreëerd voor het plaatsen van kleine flessen. Naast een compacte handdouche, is ook een grote vierkante regendouche in het plafond verwerkt.

Middels een luxe glazen schuifdeur heb je toegang tot deze stoere badkamer!

Stoere wastafel en meubel

De grote rechthoekige granieten wastafel is geplaatst op een op maat gemaakte badkamermeubel. Een mooie eikenhouten meubel met twee grote lades naast elkaar, die ondersteund worden door een stoer zwart stalen onderstel. Dit hebben ze gecombineerd met een stoere zwarte inbouwkraan, een wandspiegel en twee bijpassende wandlampen aan de muur.

Aan de kleine details kan je zien dat het super strak is afgewerkt. Het zwarte schakelmateriaal en contactdozen bijvoorbeeld, en de grote zwarte designradiator, waar een speciale handdoekenrek aan gemonteerd is, ziet er ook erg stoer uit.

Fotografie: Kiva Photography

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply