THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie

Nisje in de badkamer


nis badkamer

De badkamer is misschien wel de fijnste plek in huis. Na een drukke dag kun je hier heerlijk tot rust komen en je even terug trekken. Je geeft een leuke touch aan je badkamer door nisjes te plaatsen. Nisjes zorgen voor een mooie en strakke uitstraling in je badkamer. Vergeet alle zogenaamde shampoo rekjes, want in een nisje kun je al je badschuim mooi neerzetten.

Verschillende soorten nisjes

Nisjes zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen voor een nisje die je bijna niet ziet en opgaat in je muur, of voor een nisje die juist erg opvalt. Je kunt een nisje extra laten opvallen door hem te betegelen met bijvoorbeeld mozaïektegeltjes. Je kunt hem ook laten opvallen door hem te verlichten en hierdoor creëer je meteen (extra) verlichting in de badkamer. Op onderstaande afbeelding zie je twee nisjes onder elkaar. Dit is erg handig als je extra opbergruimte wilt.

badkamer witbadkamer nisje

Nisje bij het bad

Vaak kiezen mensen ervoor om een nisje bij de douche te maken, maar bij een bad kun je dit ook prima doen! Vooral een langwerpige nis vind ik persoonlijk erg mooi bij een bad. Op onderstaande foto zie je hier een voorbeeld van. De vele bad spulletjes en kaars zorgen voor een echt wellness gevoel. In een lange nis kun je extra veel spulletjes kwijt.

nisje boven badnisje mozaiekdonkere badkamer

Wat vind jij van een nisje in de badkamer?

Bronnen: bloglovin.com | style-files.com | oomphinteriores.wix.com | ikea.com | lonny.com | sarahsarna.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply