THESTYLEBOX

Interieur ideeën

6x Cognac leer in interieur


Cognac leer in interieur

Cognac leer is een echte interieurklassieker. Het wordt al heel lang gebruikt, was een tijdje weggeweest, maar is nu weer helemaal hot. Het bijzondere aan cognac leer, is dat het super veelzijdig is. Als je denkt aan cognac leer denkt, dan denk je heel snel aan vintage. Maar ook in andere interieurstijlen komt het heel goed tot z’n recht. Denk aan industriële interieurs, moderne interieurs, Scandinavische interieurs en zelfs klassieke en landelijke interieurs. Wij laten zien op welke manier je cognac leer in je interieur terug kan laten komen!

1. Cognac leren bank

Als je het hebt over cognac leer in het interieur, dan mag een cognac leren bank natuurlijk niet ontbreken. De koning van cognac leer. Je hebt hele stoere vintage cognac leren banken met de bijbehorende versleten look. Het moet natuurlijk niet dusdanig versleten zijn, dat je er niet meer comfortabel op kunt zitten. Zolang dat niet het geval is, is het juist heel stoer dat de cognac leren bank een beetje versleten is. Heb je dat liever niet? Dan zijn er tegenwoordig ook heel veel spiksplinternieuwe cognac leren banken verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Cognac leren bank

Cognac leren bank

Cognac leren bank

2. Cognac leren eetkamerstoelen

Ook Cognac leren eetkamerstoelen mogen niet ontbreken in dit lijstje. En ook cognac leren eetkamerstoelen heb je in echte vintage varianten en nieuwe varianten. De meeste cognac leren eetkamerstoelen combineren cognac leer met zwart staal, waardoor het dé perfecte vintage en industriële eetkamerstoel is. Hieronder zie je een aantal mooie voorbeelden van echte vintage cognac leren eetkamerstoelen en ook een mooi voorbeeld van een mooie eetkamerstoel die nieuw bij de Bommel meubelen verkrijgbaar is.

Cognac leren eetkamerstoelen

Cognac leren eetkamerstoelen

Cognac leren eetkamerstoelen

3. Cognac leren hoofdbord

Hoofdborden heb je in ontzettend veel soorten, maten en kleuren. Een cognac leren hoofdbord is waarschijnlijk het laatste idee waar je op komt. Maar zoals in je onderstaande slaapkamers kunt zien, kan een cognac leren hoofdbord een echte blikvanger vormen in de slaapkamer. Wij vinden het in ieder geval helemaal geweldig.

Cognac leren hoofdbord

Cognac leren hoofdbord

Cognac leren hoofdbord

4. Cognac leren lounge chair

Ben je op zoek naar een mooie lounge chair voor in de zithoek, leeshoek of in de slaapkamer? Dan is een cognac leren lounge chair zeker de moeite waard in je overweging. De klassieke vlinderstoel is een echte designklassieker, die altijd een goed idee is, maar daarnaast heb je ook heel veel andere lounge chairs in cognac leer die ook super mooi zijn.

Cognac leren lounge chair

Cognac leren lounge chair

Cognac leren lounge chair

5. Cognac leren poef

Bij cognac leren modulebanken kan je vaak ook een grote aparte poef nemen. Vind je die te groot? Dan zijn er ook hele leuke Marokkaanse poefs verkrijgbaar in cognac leer. Je kunt het heel leuk gebruiken als een poef om op te zitten, maar je kunt er bijvoorbeeld ook een mooie schaal op plaatsen, zodat je het als een soort bijzettafel of salontafel kunt gebruiken.

Cognac leren poef

Cognac leren poef

Cognac leren poef

6. Cognac leren kussen

Dit idee hebben we de laatste tijd vaker terug zien komen, een grote cognac leren kussen, die je voor verschillende doeleinden kunt gebruiken in huis. Zo zou je het als een soort mat kunnen gebruiken die je op de vloer plaatst, zodat je er comfortabel op kunt zitten. Maar je kunt het bijvoorbeeld ook op een lage kast plaatsen en gebruiken als een soort kussen.

cognac leren kussen

cognac leren kussen

cognac leren kussen

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply