THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Gordijnen of lamellen voor jouw huis


Heb je net een nieuw huis gekocht? Dan is dit een zeer spannend moment. Je hebt niet alleen de grootste aankoop van je leven gedaan, maar je gaat ook een nieuwe fase van je leven in. Als je een nieuw huis hebt wil je er natuurlijk voor zorgen dat je er zo comfortabel en fijn mogelijk in kunt wonen. Om dit te kunnen doen is het goed als je gebruik maakt van een moodboard. Hiervoor kun je online op zoek gaan naar inspiratie en jouw droomhuis in elkaar zetten. Voor je het weet zul je je huis voorzien hebben van prachtige meubels en kleuren waar jij je het prettigst bij voelt. Het enige wat je nog hoeft te doen is het kiezen van decoratie dat bij je interieur past. Wil jij weten wat het belangrijkste decoratiestuk voor je nieuwe huis is? Of wil je juist inspiratie om je huidige woning nog mooier te maken? In dit artikel zullen wij je hier meer over vertellen. Lees snel verder!

lamellen of gordijnen

Gordijnen

Wanneer je de ruimtes van je woning van meubels hebt voorzien, kun je gaan kijken om je woning te decoreren. Dit is echter een uitdaging voor veel mensen, omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Je kunt namelijk kiezen voor decoratie in je tinten van je woning of je kunt juist een fleurige kleur kiezen. Zo kun je jouw woning net wat meer leven geven. Een van de meest belangrijke decoratiestukken is raambekleding. We hebben het hierbij over niets minder dan gordijnen. Gelukkig kun je tegenwoordig kant en klaar gordijnen kopen. Deze hoef je dan alleen op te hangen. Kies hierbij voor een kleur die het beste in jouw huis past. Heb je geen idee welke kleur je kunt kiezen? Kies dan voor een neutrale kleur zoals wit, zwart, beige of grijs. Deze kleuren kun je goed combineren met elke kleur.

gordijnen in slaapkamer

Lamellen

Naast kant en klare gordijnen kun je natuurlijk ook kiezen voor lamellen. Met lamellen kun je jouw woning in een oogopslag modern maken. Mocht je niet bekend zijn met lamellen, dan kan het zo zijn dat je bekend bent met jaloezieën. Deze twee dingen betekenen namelijk hetzelfde. Ze zijn verkrijgbaar in PVC materiaal, hout of aluminium. Ze zijn ook handig als je ruimtes in het huis wilt weren tegen de zon. Als je voor lamellen kiest, kun je kiezen voor horizontale of verticale lamellen. Daarnaast kun je ook hierbij het beste kiezen voor grijze, witte of zwarte lamellen voor een moderne look.

Kortom, is het bekleden van je ramen een belangrijke taak, omdat het de look van je huis afmaakt. Je kunt hierbij kiezen voor gordijnen of lamellen.  Welke keus je maakt hangt af van je persoonlijke voorkeuren.

lamellen jaloezieen

Bekijk ook:
Gordijnen verven doe je zo!
Een musthave in een modern interieur: houten jaloezieën op maat!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    De voordelen van elektrische gordijnen: praktische tips en inspiratie - THESTYLEBOX
    27 mei 2023 at 07:03

    […] ook: Gordijnen of lamellen voor jouw huis 12 Slimme keuken oplossingen voor een moderne, praktische en duurzame […]

  • Leave a Reply