THESTYLEBOX

Woonaccessoires

Een musthave in een modern interieur: houten jaloezieën op maat!


Houten jaloezieën, je ziet ze bijna in het huis van elke interieurblogger en elk interieurtijdschrift. Een prachtig gezicht én een goede optie wanneer je met je raamdecoratie bij de tijd wil blijven. Een groot voordeel aan houten jaloezieën is dat ze tijdloos zijn. Je raakt dus nooit op ze uitgekeken én je zal niet zo snel een verkeerde keuze maken (tenzij je voor pimpelpaars gaat, – no offense -). In dit artikel vertellen we je waarom we zo van houten jaloezieën houden en waarom jij ze ook in je huis zou moeten hebben!

Bron: Habitusliving.com

Warme sfeer of een hippe uitstraling?
Houten jaloezieën zijn geschikt voor meerdere plekken in je huis, maar worden vaak in de woonkamer of de keuken geplaatst. Het zijn natuurlijk ook pareltjes en die wil je goed showen! De woonkamer is een belangrijke plek in huis waarin je veel tijd doorbrengt en in de keuken ontvang je gasten. Het zijn plekken in huis waar je ontspant en waar sfeer ontzettend belangrijk is.

Bron: Archdaily.com

Raamdecoratie maakt je huis helemaal af en is een typische sfeermaker! Zonder raamdecoratie blijft de kamer maar een beetje… kaal. Met houten jaloezieën op maat kun je alle kanten op. Kies je voor een houttint dan voeg je een extra warme sfeer toe aan de ruimte. Ga je voor een effen kleur? Dan krijgt de ruimte automatisch meer een strakke en hippe uitstraling.

Houten jaloezieën: optimale privacy & lichtbeheersing
Een groot voordeel aan houten jaloezieën is dat je het zicht op buiten niet verliest (tenzij je de lamellen helemaal dicht hebt natuurlijk). Daarnaast bieden ze lekker veel privacy en zorg je voor een stuk minder inkijk. Prettig als je graag wel in de gaten wil houden of die regenbui al voorbij is, maar niet wil dat iedereen je op de bank ziet zitten. Aan de hand van de koorden kun je de houten lamellen zo kantellen dat ze passen bij jouw gemoedstoestand. Net doen alsof je niet thuis bent? Dan doe je de lamellen lekker helemaal dicht (wel alle lampen uitdoen…).

Een duurzame keuze
Ben je helemaal onder de indruk? Dan raden we je graag de houten jaloezieën op maat van Veneta.com aan. De houten jaloezieën zijn gemaakt van duurzaam Linden- of Phoenix-hout en passen altijd! De lamellen zijn altijd voorzien van een krasbestendige coating zodat je lekker lang kunt blijven genieten van je houten jaloezieën.

Daarnaast biedt Veneta.com eerlijke prijzen, omdat alle tussenhandel uit het proces is gehaald. Fijn! Benieuwd naar de kleuren? Vraag vooral gratis kleurstalen aan om ze te vergelijken met de rest van je interieur.

Bron: Archdaily.com

Bron: Habitat-my.com

Bron: Ambidestro.arq.br

Bron: Ambidestro.arq.br

Bron: Line-a.md

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply