THESTYLEBOX

Interieur ideeën Keuken inspiratie Slaapkamer inspiratie

Het kleine hanglampje. Let your pretty little light shine!


YAY! Mijn lieve huisgenoot gaat bijna trouwen. En ook zij gaat, net als ik, in het mooie Utrecht wonen. De afgelopen weken kwamen er iedere dag wel pakketjes van diverse woonwinkels bij ons binnen. Wij mochten dan als vriendinnen mee denken over de perfecte stoel, het schattige servies en de ideale spiegel. Laatst kwam er weer een vrolijke bezorger met een hoop verschillende soorten lampen aan de deur. Zo kritisch als we waren, kwamen wij natuurlijk met nog wel honderd leuke alternatieven die ze misschien ook nog even zou moeten bestellen. Hanglampen, schemerlampen, grote lampen, kleine lampen, industrieel, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Éen die absoluut mijn favoriet is, is het enkele hanglampje. En hoe subtieler het lampje, hoe beter. Wordt dit ook jouw favoriet?!

keukenlamp.jpg

Nachtlampje voor als het donker wordt

Het fijne aan de lampjes, is dat ze heel makkelijk te bevestigen zijn. Vaak hoef je hem maar op één plek te bevestigen. Je kunt er voor kiezen om hem vanuit je plafond, via de muur naast je bed te laten ‘landen’. Maar zoals je op verschillende beelden zult zien, kun je hem ook direct vanuit een stopcontact naast je bed bevestigen.

bedlampje-slaapkamer.jpg

bedlampje-nachtlamp-jpg.

nachtlamp-slaapkamer.jpg

slaapkamer-bedlampje-jpg.

slaapkamer-hanglamp-jpg.

Onderstaande beelden zijn een stukje rustiger. Om te voorkomen dat je slaapkamer saai wordt, kun je gaan voor een plant of een mooi bosje gedroogde bloemen. Ook kun je kiezen voor een poster, zwart/witte foto of een stapel boeken op een nachtkastje naast je bed.

nachtlampje-slaapkamer.jpg

slaapkamer-bedlampje-jpg.

Voor een lichte maaltijd

Naast dat dit heel knus staat in de slaapkamer, kun je deze toffe lampjes natuurlijk ook goed kwijt in de keuken! Om voldoende licht te creëren, kan het verstandig zijn om meerdere lampen te bevestigen. Kies wel voor hetzelfde model, om  de rust te bewaren. Wel kun je variëren in formaat om het speels te maken.

keuken-lampjes.jpg

keuken-lamp.jpg

Persoonlijk houd ik heel erg van de combinatie (oud)roze met goud. Wanneer je verder rustige tinten gebruikt wordt het niet schreeuwerig maar blijft het chique en warm.

lampje-keuken.jpg

keuken-lampje.jpg

Bronnen: www.home.au | www.avenuelifestyle.com | www.istome.uk | www.apartmenttherapy.com | www.sjoystudios.com | www.yourdiyfamily.com | www.findhomestores.com | www.deavita.fr | www.autzenvisual.com | www.diyaffordablehomedecor.com | www.showyourvote.org

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply