THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Caroline’s droomhuis | Slaapkamer


zwart-wit slaapkamer

In de reeks ‘Caroline’s droomhuis’ deel ik hoe mijn toekomstige huis eruit komt te zien. Althans, waar ik van droom. In mijn vorige blog beschreef ik de basis van mijn huis (wit, houten visgraatvloer of grijze gietvloer) en de keuken. Vandaag beschrijf ik hoe mijn slaapkamer eruit komt te zien!

Zwart-wit-hout slaapkamer

In mijn slaapkamer zou ik zoveel mogelijk rust willen creëren en daarom zou ik kiezen voor veel wit aangevuld met zwart en hout. Op de vloer ligt de visgraatvloer of gietvloer en de muren zou ik wit houden.

Het bed wil ik zo simpel mogelijk houden en ik zou dus niet gaan voor een bed met een frame. Op bovenstaande en onderstaande beelden zie je daar een goed voorbeeld van. Mooi aan bovenstaande foto vind ik dat de kast in de muur is gebouwd. Een inbouwkast op maat komt er sowieso! Om het geheel een beetje gezellig te maken zou ik ook gaan voor een plant in de slaapkamer. Het schilderij op onderstaande foto vind ik ook erg mooi, lekker simpel.
plant slaapkamerslaapkamer droomhuiswitte slaapkamerslaapkamer loftkledingrek slaapkamer

Inbouwkast

In mijn droomslaapkamer wil ik graag een kledingrek om mijn mooiste kledingstukken aan op te hangen, er zijn daar zoveel mogelijkheden voor (ik schreef er ook eens een blog over). Een grote spiegel is ook een must!

Op het laatste beeld zie je een hele grote inbouwkast op maat gemaakt van hout. Heel mooi en dit zou ik fantastisch vinden om in mijn slaapkamer te hebben: lekker veel opbergruimte!

spiegel slaapkamer inbouw kast slaapkamer

Bronnen: remodelista.com | blogmilkblog.com | insideout.com.au | instagram.com/designstoenvy | bolkv.fi | aminuteawayfromsnowing.com | vtwonen.nl | mydesignstyle.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply