THESTYLEBOX

Slaapkamer inspiratie

Grote spiegel slaapkamer


Een grote spiegel in huis is wat ons betreft een absolute musthave in huis. Deze vind je vaak in de hal, badkamer of inloopkast, maar soms is het ook super fijn om een grote spiegel in de slaapkamer te hebben. Het mag eigenlijk niet ontbreken als je een kledingkast in de slaapkamer hebt. Met een grote spiegel kan je namelijk heel je outfit van top tot teen bekijken. Handig om jezelf in de bekijken om te voorkomen dat je met een mismatch de duur uit gaat. Daarnaast is een grote spiegel in de slaapkamer een mooie accessoire en het maakt kleine ruimtes groter. Maar hoe geef je het een plekje in je slaapkamer? Dat gaan we je laten zien aan de hand van 25 hele mooie inspiratie voorbeelden en ideeën!

#1
Deze stoere spiegel is gemaakt door Caitlin en Manda van The Merrythought. Ze hebben een grote spiegel gemaakt met een grote underlayment plank, waar niet alleen een spiegel aan geplakt is, maar ook drie handige wandplankjes. Klik hier voor de handleiding voor het maken van deze spiegel.

DIY spiegel underlayment slaapkamer

#2
Dit is de grote Hovet spiegel van IKEA, één van de populairste spiegels van het Zweedse woonwarenhuis. Met een breedte van 78 cm en hoogte van 196 cm is dit ook de grootste spiegel in het assortiment van IKEA. Hier verkrijgbaar!

grote spiegel slaapkamer

#3
Ook hier zie je de grote IKEA Hovet spiegel in een super mooie Scandinavisch witte slaapkamer.

grote spiegel

#4
Hieronder zie je de cover van de IKEA catalogus van 2011. Helaas is deze grote spiegel niet meer verkrijgbaar.

spiegel groot

Grote spiegel kopen voor de slaapkamer

IKEA heeft veel grote spiegels, maar er zijn nog veel meer andere winkels en merken die hele mooie grote spiegels hebben Wij hebben zes mooie grote spiegels voor jullie op een rijtje gezet. Klik op de afbeelding om de spiegel te kopen!

#5
Een grote Barok spiegel geeft een slaapkamer heel veel karakter. De grote gouden barok spiegel is in deze slaapkamer naast de wandkledingrek geplaatst.

spiegel

#6
Dit is de mooie zwart wit slaapkamer van Nina Holst van Stylizimoblog.com. Op de witte vloer, tegen de zwarte muur, vind je de grote Stave spiegel van IKEA. Ook deze is helaas niet meer verkrijgbaar.

spiegel zwart wit slaapkamer

#7
Wow, wat een geweldig idee. In deze slaapkamer hebben ze een grote inbouwkast gerealiseerd, die over de gehele breedte en hoogte van de muur loopt. De kast is afgewerkt met alleen maar spiegeldeuren. Hierdoor wordt de slaapkamer erg ruimtelijk geworden!

grote spiegeldeuren kledingkast slaapkamer

#8
De grote spiegel met de houten lijst geeft deze slaapkamer met witte muren meer sfeer en warmte. Het hoedje is ook een leuk detail!

grote spiegel houten lijst slaapkamer

#9
Hieronder zie je de slaapkamer van Molly van Almostmakesperfect.com. Ook zij heeft een grote spiegel van Westelm in haar vernieuwde slaapkamer geplaatst, tegen de muur naast haar bed.

grote spiegel molly slaapkamer

#10
Door een grote spiegel aan de muur te monteren, bespaar je vloeroppervlak. Dit is dus een goed idee als je een kleine slaapkamer hebt.

grote spiegel aan muur hangen slaapkamer

#11
In deze slaapkamer is een kledinghoekje ingericht met witte IKEA Malm ladekasten, een DIY kledingrek van koperen buizen aan het plafond én een grote witte spiegel.

grote spiegel naast ladekast slaapkamer

#12
Als je de ruimte hebt, is het ook een leuk idee om een bankje naast je bed te plaatsen. Niet om erop te zitten, maar om er verschillende accessoires op te plaatsen. Boeken, lijsten, een nachtlamp én een grote spiegel natuurlijk!

grote spiegel op bankje slaapkamer

#13
Een grote zwarte spiegel past in elke interieurstijl!

grote spiegel op vloer slaapkamer

#14
Dit is ook weer zo’n geweldig idee. In deze slaapkamer is een stoere spiegel schuifdeur opgehangen aan een stoere zwarte stalen railing. Achter de spiegeldeur vind je de badkamer en suite.

grote spiegel schuifdeur slaapkamer

#15
In onderstaande chique slaapkamer is de grote spiegel in de zithoek geplaatst. Ook leuk!

grote spiegel zithoek slaapkamer

#16
De plek naast het bed blijft één van de populairste plekken voor het plaatsen van een grote spiegel.

grote zwarte spiegel slaapkamer

#17
Als je een slaapkamer hebt met een heel hoog plafond, dan kan je een grote spiegel ook op een sidetable plaatsen. Hieronder vind je een mooi voorbeeld, waar een schitterende grote gouden barok spiegel op een hoge houten sidetable is geplaatst.

grote barok spiegel sidetable slaapkamer

#18
Een mooie boogspiegel naast het bed. Nice!

grote boog spiegel slaapkamer

#19
Deze gouden spiegel behoort tot onze favoriet. Het is niet alleen hoog, maar ook erg breed. De gouden lijst ziet er bovendien super chique uit! Helaas kunnen we niet vinden waar deze mooie spiegel te koop is.

grote gouden spiegel slaapkamer

#20
Een grote spiegel met een dikke robuuste houten lijst past perfect in een landelijke slaapkamer. Het staat heel mooi bij het houten bed en de houten balken aan het plafond.

grote houten spiegel naast bed slaapkamer

#21
De grote zilveren spiegel van IKEA tegen een zachtroze muur.

grote ikea spiegel

#22
Decoreer de grote spiegel in je slaapkamer met lichtjes!

grote ikea spiegel slaapkamer

#23
Barok spiegels zijn er niet alleen in het goud, maar ook in heel veel andere kleuren. Hieronder zie je een heel mooi variant in het donkergrijs!

grote klassieke spiegel slaapkamer

#24
In deze super ruime en lichte slaapkamer is een grote spiegel op de vloer tegen de witte muur geplaatst.

grote moderne spiegel slaapkamer

#25
En last but not least, in deze mooie slaapkamer is een super leuke grote ronde spiegel aan de muur boven het bed opgehangen.

grote ronde spiegel slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

3 Comments

 • Reply
  Karlijn
  27 augustus 2016 at 07:22

  Ik ben op zoek naar een grote spiegel met een strakke lijst. Ik vind de spiegel met de witte smalle lijst er leuk. Hoe groot is hij en wat zijn de kosten hiervan?
  Ik hoor graag van u.
  Groet Karlijn mulder

 • Reply
  Usi Maison
  19 juli 2017 at 21:20

  Hey, voor grote spiegels met smalle of juist een brede lijst moet je hier eens lijken: https://usimaison.com/spiegels/

 • Leave a Reply