THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Winactie Wonen met Lef


tallow-kaars-ontwerpduo-1
Al bekend met de Tallow kaars van het Ontwerpduo? Dé designkaars die eigenlijk in elk interieur thuis hoort. Leuk nieuws: wij geven de Tallow Kaars weg in samenwerking met de leuke webshop wonen met LEF. Lees snel verder hoe je kans maakt!

Wonen met Lef

Voordat ik je vertel hoe je kans maakt, eerst wat meer over de webshop. wonen met LEF is een webshop met vele mooie merken, stoere meubels en prachtige woonaccessoires. Leuk is dat je kunt shoppen op thema. Fan van van groen in huis? Wonen met LEF heeft een overzicht voor je gemaakt met al hun producten die daar perfect bij passen, zoals de plantenstandaard van Ferm Living en de House Doctor wandlamp.

housedoctor wandlampferm living planten wonenmetlef

Ontwerpduo

Een tijdje eerder schreef ik een blog over het Ontwerpduo en een jaar na dato ben ik nog steeds enthousiast. Het Ontwerpduo wil sprookjesachtige ideeën vertalen in functionele vormgeving en naar mijn mening lukt dit heel goed, mede door hun bijzondere producten en bijpassende fotografie. De Tallow kaars is hier een perfect voorbeeld van en past eigenlijk in elk interieur. Benieuwd naar meer producten van het Ontwerpduo? Wonen met LEF heeft een aantal geweldige producten in hun shop! 

designer ontwerpduo designer-ontwerpduoontwerpduo-tallow-designkaars

Doe mee aan de winactie

Hoe maak je kans op de Tallow kaars?
1. Volg Thestylebox op Instagram en deel de foto die we daar hebben geplaatst of één van de foto’s uit deze blog, incl. #wmlwinactie;
2. Volg Wonen met Lef op Instagram;
3. Reageer op deze blog, zodat we weten dat je meedoet.

Dinsdag 27 oktober maken we de winnaar bekend!

Bronnen: eigen fotografie | wonenmetlef.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

13 Comments

 • Reply
  @by_lian
  19 oktober 2015 at 10:31

  Wat een toffe winactie. Ik doe graag mee! De kaarsen zijn echt geweldig!?

 • Reply
  @by_lian
  19 oktober 2015 at 10:36

  Wat een toffe winactie. Ik doe graag mee! De kaarsen zijn echt geweldig!!

 • Reply
  olga schraven
  19 oktober 2015 at 10:47

  Ik ga meedoen maar 12 oktober is al geweest ? jullie bedoelen 12 november?
  Gr. Olga

  • Reply
   Caroline Boeren
   19 oktober 2015 at 10:54

   Hoi Olga! Leuk dat je meedoet, de datum moet 27 oktober zijn. Groetjes!

 • Reply
  Bernice de wind
  21 oktober 2015 at 16:47

  Wat onwijs leuk! Ik doe mee 🙂

 • Reply
  Lisa
  21 oktober 2015 at 21:05

  Oh te gek! Ik doe mee!

 • Reply
  Amanda @mijnhuisje_
  22 oktober 2015 at 08:02

  Super leuk , ik volg wonen met lef ook graag. Dol op hun artikelen. En de kaars van ontwerpduo staat hoog op mijn wishlist. Ik doe zeker mee.
  Liefs Amanda @mijnhuisje_

 • Reply
  Annemieke
  22 oktober 2015 at 20:44

  Ik doe heel graag mee, mijn kaars is stuk gevallen’

  Annemieke
  @flintekind op Instagram

 • Reply
  Annemieke
  22 oktober 2015 at 20:44

  Ik doe heel graag mee, mijn kaars is stuk gevallen’

  Annemieke
  @flintekind op Instagram

 • Reply
  Miranda Kloppenburg
  26 oktober 2015 at 21:48

  Whaa!! Gister heb ik deze beauty gespot bij loft in Arnhem maar deze was alleen in het wit! Zwart is mijn kleur, love it! Ik doe mee

 • Reply
  Doreen
  26 oktober 2015 at 21:53

  I’m in!! Wat een beauty!

 • Reply
  Amanda @mijnhuisje_
  28 oktober 2015 at 22:04

  Is er al een winnaar.. ?

 • Reply
  Moodboard: the Scandinavian dream - THESTYLEBOX
  7 maart 2016 at 07:03

  […] de goede kussens en het warme kleedje. Het tafeltje maakt het geheel helemaal af. Leuk ook dat de Tallow kaars van Het Ontwerpduo er ook staat. // Ik ben dol op veel wit in de slaapkamer, mijn blog ook al […]

 • Leave a Reply