THESTYLEBOX

Hotspots

3x interieurwinkels in Middelburg


Een tijdje terug was ik in Middelburg om twee dagen vakantie te vieren. Ook al was het regenachtig, samen met een vriendin struinde ik de stad door en ontdekten we een aantal mooie interieurwinkels. Mijn drie favorieten, Plantaardig, Wit&Zo en Lievelings, deel ik in deze blog met je!

Woonwinkels in Middelburg

1. Plantaardig
De trend Urban Jungle heeft Nederland al een tijdje veroverd. In veel interieurs zie je tegenwoordig een hoop planten en ook ik ben groot fan van groen in huis. Als je van planten houdt, is Plantaardig een aanrader om een keer naartoe te gaan. Wat voor soort je ook zoekt, grote kans dat ze hem hier hebben. De winkel zit in de Zusterstraat en is iedere dag, behalve op zondag, geopend.

plantaardig-middelburg-interieurwinkel-2

middelburg-plantaardig

plantaardig-middelburg

plantaardig-middelburg-interieurwinkel-2

plantaardig-middelburg-interieurwinkel-2

plantaardig-middelburg-interieurwinkel-2

2. Wit&Zo
Bij Wit&Zo is geen kleur te bekennen. Deze winkel is fris, licht en.. wit. Als je van een Scandinavisch, licht interieur houdt, is dit een winkel waar je geweest moet zijn! Naast mooie spullen voor je interieur, kun je hier terecht voor kleding in zachte, nude kleuren. De winkel is op Langeviele 11.

wit&zo middelburg

3. Lievelings
De naam van deze winkel is niet voor niets: hier kun je alle lievelingsproducten van de eigenaressen van de winkel kopen. En ook wij zijn fan, want ook een aantal van onze lievelingsmerken worden hier verkocht. Een leuke winkel voor als je op zoek bent naar een cadeautje of om jezelf eens in de watten te leggen.

lievelings-middelburg

interieurwinkel-lieveling-middelburg-2

interieurwinkel-lieveling-middelburg-2

interieurwinkel-lieveling-middelburg

Op zoek naar een leuke plek in Middelburg om koffie te drinken na al dat shoppen? Taartenwinkel De Juf is een aanrader! Hier schreef ik eerder een blog over.

Bronnen: eigen fotografie | zegmaarjij.com | showhome.nl | joriannn.nl | daysofcamille.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply