THESTYLEBOX

Klassiek interieur Landelijk interieur Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer inspiratie: House In Style


house-in-style

Wat is het heerlijk om ’s avonds in een warm bed te kruipen nu het buiten weer wat kouder is. Maar hoe style je je slaapkamer nu precies winterproof? Laat je in deze blog inspireren door het stijlvolle bedlinnen van House In Style.

House In Style

De slaapkamer is een ruimte om aandacht aan te besteden! Met het beddengoed van House In Style tover je je slaapkamer om tot een heerlijke plek om tot rust te komen. Alle producten bestaan uit zachte, natuurlijke kleuren waardoor het beddengoed past bij veel interieurstijlen. Het zijn kwalitatief hoogstaande producten en alles is op een duurzame manier geproduceerd. De kleuren van het beddengoed in deze blog zijn winterproof en de warme plaids komen goed van pas in deze kou.

winterproof-slaapkamer

details-slaapkamer

inspiratie-slaapkamer

linnen-dekbed

slaapkamer-inspiratie

slaapkamer-house-in-style

Style your bedroom winterproof

Vorige week maandag was Thestylebox uitgenodigd voor een bloggersmeeting bij House In Style, georganiseerd door PR bureau Talk About.  We genoten van een hapje, drankje en Desiree, oprichtster van het merk, vertelde met passie over het bedlinnen. Daarna ging ik de challenge aan met een aantal bloggers. We mochten allemaal een slaapkamer ‘winterproof’ stylen. Het was moeilijk om te kiezen tussen al het prachtige bedlinnen, maar uiteindelijk koos ik voor onder andere deze producten:

producten house in style

Zo zag mijn gestylde slaapkamer eruit:

house-in-style

Ik won de challenge en mocht iets uitzoeken van House In Style, superleuk!! De keus was snel gemaakt: het gebreide plaid ging mee naar huis en staat prachtig in mijn slaapkamer. Desiree en Aniek, bedankt voor de leuke middag en de slaapkamer inspiratie!

Bronnen: houseinstyle.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply