THESTYLEBOX

Hotspots

Hotspot in Middelburg: De Juf


de-juf-middelburg

Vorige week was ik twee dagen in Zeeland om de mooie stad Middelburg te ontdekken. Ondanks het herfstweer (wat nu helaas echt is begonnen), liepen we de stad door om leuke restaurants en winkels te ontdekken. Eén van mijn favoriete hotspots waar ik geweest ben in Middelburg is: De Juf, een taartenwinkel waar je kunt genieten van heel veel lekkers.

Van juf tot taartenbakster

De eigenaresse van De Juf stond een aantal jaren terug voor de klas. Totdat ze van haar hobby haar werk maakte en de taartenwinkel startte. Wanneer je binnenkomt bij de winkel, komt de geur van versgebakken taarten en cakes al op je af. In de vitrine kijk je je ogen uit naar al het lekkers. Je kunt zowel voor zoete- als hartige taarten kiezen en achterin de winkel is een gezellige plek ingericht om een stukje taart te eten in combinatie met een warme kop thee of koffie.

Van alles wat proeven

We konden moeilijk kiezen tussen alle lekkere taarten, maar gelukkig was daar dé perfecte oplossing: een proeverij van verschillende lekkernijen. Cheesecake, appel-, chocolade- en citroen meringue taart, we proefden vijf verschillende soorten taart. Voor €4,40 per persoon bestel je al zo’n proeverij. De Juf is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Je vindt de winkel in de gezellige straat: Sint Janstraat 32, midden in het centrum van Middelburg.

Naast De Juf zijn er nog veel meer leuke winkels in Middelburg, zoals Plantaardig en Wit&Zo. Binnenkort komt hier een blog over online.

Bronnen: dejufmiddelburg.nl | vtwonen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    3x interieurwinkels in Middelburg - THESTYLEBOX
    13 november 2016 at 09:59

    […] koffie te drinken na al dat shoppen? Taartenwinkel De Juf is een aanrader! Hier schreef ik eerder een blog […]

  • Leave a Reply