THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Scandinavisch interieur

Conceptstore Portrait Haarlem


hotspot portrait

Oh, wat houd ik van stedentripjes. Uren slenteren door de stad, goede koffie drinken bij leuke koffiezaakjes en het ontdekken van nieuwe interieur hotspots. Deze zomer was ik samen met een vriendin een aantal dagen in het Noord-Hollandse Haarlem. Ik kon mijn hart hier ophalen, want Haarlem heeft ontzettend leuke interieurwinkels. Eén zo’n winkel is conceptstore Portrait. Ik pakte mijn camera en besloot een aantal foto’s te maken van deze prachtige conceptstore. Enjoy!

Conceptstore Haarlem

Of je nu wilt werken, winkelen of een lekker kopje koffie wilt drinken.. bij conceptstore Portrait is dit allemaal mogelijk. In het midden van de winkel staat een lange houten tafel. Ideaal om met je laptop te zitten. Op onderstaande foto zie je het plekje waar je lekker kunt lunchen of wat drinken. Wat zo leuk is aan deze conceptstore is dat alles te koop is. Zelfs de stoel waar je op zit en het kopje waar je uit drinkt.

conceptstore portraitportrait haarlem

Inrichting conceptstore Portrait

Vanaf het moment dat je Portrait binnenstapt, kijk je je ogen uit. De conceptstore is erg stijlvol ingericht. Doordat de winkel is gevestigd in een oud pand, heeft de winkel een industriële en rauwe uitstraling. De stoere inrichting staat prachtig in combinatie met de Scandinavische meubels en accessoires die je door de hele winkel heen kunt vinden. In de conceptstore staan overal kledingrekken met prachtige kleding. Verder vind je veel mooie interieuritems.

decoratie portraitconceptstore haarlemhaarlem portrait

Ik ben heel benieuwd wat jij van deze conceptstore vindt. Let me know!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Byebye 2015! - THESTYLEBOX
  31 december 2015 at 09:02

  […] zomer was ik in Haarlem bij conceptstore Portrait. Ik maakte hier foto’s en schreef er een blog over. In februari ga ik naar Kopenhagen en ik kan niet wachten om alle mooie plekjes daar vast te […]

 • Reply
  Interieur hotspot: Sukha Amsterdam - THESTYLEBOX
  4 juli 2016 at 16:28

  […] interieurwinkels te ontdekken. Al eerder schreef ik een blog over een interieurhotspot in Haarlem: Portrait. In Amsterdam ontdekte ik Sukha: een prachtige winkel met handgemaakte producten. Benieuwd hoe […]

 • Leave a Reply