THESTYLEBOX

Interieur ideeën

5 tips voor het inrichten van je werkplek


werkplek inspirerend

Als je veel thuis werkt, is het fijn om een opgeruimde en stijlvolle werkplek te hebben. In deze blog geef ik je 5 tips voor het inrichten van je werkplek. Benieuwd? Check it out!

Tips voor het inrichten van je werkplek

1. Kies je basis 
De eerste tip is: zorg voor een rustige basis als je je werkplek gaat inrichten. Vanuit een rustige basis (lees: witte muren) kun je vervolgens helemaal los gaan met mooie accessoires en meubels.
2. Maak het eigen
Dit is misschien wel de belangrijkste tip uit het hele lijstje: zorg dat je je werkplek eigen maakt. Je hebt zoveel verschillende manieren hoe je je werkplek kunt inrichten, maar als het niet bij je past, zul je minder productief werken. Blader door tijdschriften en kijk rond op Pinterest om erachter te komen wat jouw stijl is. Bepaal vervolgens de kleuren en meubels om jouw werkplek te stylen.

werkplek inspiratielichte werkplek

3. Opgeruimd staat netjes
Een werkplek kan snel rommelig ogen door alle rondslingerende papieren en spullen op je bureau. Zorg daarom dat je voldoende kastjes hebt om deze spullen in op te bergen. Zo houd je je bureau overzichtelijk en leeg.
4. Mooie meubels
Er zijn zoveel mooie meubels voor de werkplek. Dit House Doctor bureau is mijn favoriet, maar kijk ook vooral bij webshops als De Tafel Van 10Wonen met Lef en Loods 5.
5. Inspiratie
Het is fijn om in een inspirerende omgeving te werken. Daarom plak ik al mijn favoriete plaatjes uit tijdschriften aan een wand en dit inspireert mij wanneer ik aan het bloggen ben. Bedenk een manier hoe jij jouw inspiratie kwijt kunt in de ruimte waar je werkt.

groene werkplek

Hoe ziet jouw werkplek eruit? 

Bronnen: hkliving.com | cocolapinedesign.com | avenuelifestyle.com | stadshem.se

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

2 Comments

 • Reply
  Domus Vivendi
  19 mei 2016 at 07:53

  Steeds heel leuke artikelen en inspirerend,
  dikke proficiat aan Joëlle voor de goed uitgekozen thema’s en verschillende stijlen!
  Lieve groetjes,
  Nadine

  • Reply
   Joëlle Baelde
   25 mei 2016 at 13:08

   Hi Nadine,
   Wat superlief, dankjewel! Leuk om te horen dat de artikelen je inspireren.
   Liefs, Joëlle

  Leave a Reply