THESTYLEBOX

Interieur ideeën

Washok inspiratie


opbergruimte wasmachine

De wasmachine vind ik zo’n lelijk on-ding in het interieur. Gelukkig belandt de wasmachine en wasdroger op zolder of in een washok. Maar wij zouden Thestylebox niet zijn als we zelfs voor de wasmachine interieur-ideeën zouden geven. Ik vond washok inspiratie voor hoe jij je washok kunt inrichten en mooi kunt afwerken. Ben heel benieuwd hoe het er bij jou thuis uit ziet!

Do-it-yourself met hout

Op het eerste plaatje zie je direct een goed voorbeeld van een washok doe je zelf kunt maken. Een echte ‘do-it-yourself’ dus. Met hout is er een meubel om de wasmachine en de wasdroger heen gebouwd en ook de wasmanden zijn geïntegreerd. Ideaal en het ziet er leuk uit!

De beste inspiratie foto’s die ik vond voor de washok vond ik de beelden waar een deur is gebruikt. Hieronder zie je een leuk voorbeeld van een washok met een super oude, zwarte deur ervoor. Deuren dicht en voila, geen wasmachine te bekennen.
washok
washok ideeën

Ook wanneer je weinig ruimte hebt is het mogelijk om je washok leuk aan te kleden. Hierboven zie je daar een goed voorbeeld van. In een klein hoekje is de wasmachine geplaatst en er zijn daarboven een aantal plankjes opgehangen. Ideaal voor wasmiddel!

washok inspiratie
wasmachine opbergen

Inbouwkast wasmachine

Bovenstaand beeld vind ik ook een leuke inspiratie voor een washok. In de badkamer is een inbouwkast gemaakt waar de wasmachine in is geplaatst, maar daarnaast is er door de plankjes ook voldoende ruimte voor wasmiddel en schone handdoeken.

Wat vond je van deze washok inspiratie?

Bronnen: karwei.nl | stylemepretty.com | talopihkala.blogspot.com | housebeautiful.com | brit.co

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply