THESTYLEBOX

Wonen

Waarom wordt self storage beschouwd als de toekomst voor opslagruimtes?


De vraag naar self-storage is nog vele malen groter dan het aanbod. De manier waarop we leven, wonen en werken is de afgelopen jaren sterk veranderd. Deze veranderingen hebben ook indirect invloed op de behoefte aan externe opslagruimte of self-storage.

self storage

Europa heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke toename gezien van het aantal nieuwe faciliteiten en self-storage-ruimtes, maar de vraag blijft hoog. In Europa is de gemiddelde opslagruimte voor self-storage 0,02 vierkante meter per persoon. Huuropslagruimte wordt vaak gebruikt door mensen die verhuizen, verbouwen of te veel spullen hebben die niet in hun huis passen. Steeds meer ondernemers maken echter ook gebruik van self-storage voor zakelijke doeleinden. Mensen huren zowel prive als zakelijk opslagruimtes om de volgende redenen.

  • Geld besparen

Naarmate uw bedrijf groeit, is het de moeite waard om tijdelijke opslagruimte te huren. In plaats van op zoek te gaan naar een groter kantoor, dit brengt veelal lange termijn verplichtingen met zich mee Ook kan je self storage gebruiken als showroom. Winkels zijn duur, dus het is belangrijk om de beschikbare ruimte te maximaliseren. In plaats van deze kostbare winkelruimte als magazijn te gebruiken, kun je de hele ruimte inrichten als showroom, een ruimte waar je als bedrijf spullen verkoopt.

  • Verlicht de stress van reizen

Verhuizen kan stressvol zijn. Zoals iedereen die ooit is verhuisd zal weten, de belangrijkste reden om een ​​opslagruimte te gebruiken is het verminderen van de verhuislast. In plaats van alles in één keer te verplaatsen, kun je opslagruimtes gebruiken om dingen in delen te vervoeren. Dit geeft u de tijd om de items goed te sorteren. Iedereen heel dus wel eens extra opslagruimte nodig, zo ook mensen uit Gorinchem. Bezoek Boxss voor de beste hulp omtrent opslagruimte Gorinchem.

  • Archief opslaan

Wanneer een bedrijf blijft groeien, is er niet genoeg ruimte om alle administratie van alle klanten te behouden. Maar de administratie moet minimaal zeven jaar bewaard worden van de Belastingdienst. Een andere trend die we het afgelopen jaar hebben gezien, is werken op afstand. Kantoorwerk is niet meer de norm, dus steeds meer Nederlanders gaan naar het buitenland en werken daar maanden of langer. Ze verhuren hun woning dan tijdelijk en bewaren belangrijke spullen in een self storage.

Er zijn nog niet heel veel verhuurders die het reserveren en eventueel betalen van een opslagruimte online aanbieden De pandemie laat zien dat mensen meer tijd op internet doorbrengen en daar informatie verzamelen, maar dat er tot nu toe weinig wordt gedaan. Daarnaast is het hebben van een website met een geoptimaliseerd en geïntegreerd betalingssysteem belangrijk.

  • Meer veiligheid

Self-storage-locaties zijn veiliger dan uw huis of kantoor. Overweeg daarom een ​​opslagruimte te huren voor belangrijke papieren of dure materialen die u niet vaak gebruikt. Dit verkleint het risico op beschadiging of diefstal van artikelen. De sector self-storage lijkt op zich misschien niet super hightech, maar dat is niet ver van de waarheid. In de loop der jaren heeft de industrie veel veranderingen en verbeteringen ondergaan. Denk aan moderne inbraak- en brandbeveiliging, nieuwe soorten sloten en materialen die airconditioning vergemakkelijken. Geïnteresseerd in een opslagruimte? Informeer voor goed advies opslagruimte in Helmond.

Bekijk ook:
Verhuizen: wanneer begin je met inpakken?
10x Verhuistips
Complete verhuis checklist

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply