THESTYLEBOX

Badkamer inspiratie Vintage interieur

Vintage chique badkamer verbouwing


Creatievelingen lijken vaak ook heel veel gevoel te hebben voor interieur. Dat bewijst ook Dabito met de verbouwing van zijn eigen badkamer. Dabito is een creatieve duizendpoot. Met zijn designbureau Old Brand New richten zij zich voornamelijk op design, art direction, branding en fotografie. Maar als je ziet hoe hij zijn eigen badkamer heeft ontworpen en verbouwd, dan weet je ook dat hij heel veel gevoel en smaak heeft voor interieur. Neem snel een kijkje!

 Vintage chique badkamer verbouwing

Kleine badkamer

De badkamer is iets groter dan 3m2. Ja kan dus wel spreken van een kleine badkamer, vooral omdat het toilet in de badkamer geïnstalleerd is. Hierdoor kon hij niet heel veel meer veranderen aan de indeling. Als je binnenkomt, dan tref je als eerst de badkamermeubel met wastafel aan, vervolgens het toilet, en helemaal achterin de badkamer vind je de douche. Aan deze indeling is niets veranderd.

 Vintage chique badkamer verbouwing

 Vintage chique badkamer verbouwing

 Vintage chique badkamer verbouwing

Mooie materialen en kleuren

Wat super leuk is aan deze badkamer verbouwing, is dat al het andere wel volledig anders is geworden. Een nieuwe vloer, nieuwe muren, nieuwe meubels en nieuw sanitair. Dabito heeft dus een volledige nieuwe badkamer gekregen.

Hij heeft gekozen voor een interessante en vooral hele stijlvolle selectie van kleuren en materialen, bestaande uit groen, wit, goud, bruin en marmer.

Badkamer muren

De oude vloertegels zijn vervangen door vintage groene hexagon tegels. Deze heeft hij gecombineerd met verschillende wandafwerkingen. Het muurtje, die over de gehele breedte van de badkamer loopt, is betegeld met carrara witte marmeren tegels. De muur daarboven is strak gestuukt en groen geschilderd. En de muren in de inloopdouche zijn volledig betegeld door stijlvolle witte visgraat tegels.

badkamer ontwerp moodboard

groene muur badkamer

Ruime inloopdouche

De badkamer had een ligbad, waar je ook in kon douchen. Er is nu gekozen voor een ruime inloopdouche, die middels een op maat gemaakte glazen douchewand en deur van de rest van de badkamer gescheiden is. De inloopdouche is voorzien van een prachtige chique gouden regendouche set.

Het goud komt ook terug in de deurgreep van de glazen deur, de vintage chique spiegelkast, de wandlamp, de handdoekhaken aan de muur en de gouden kraan.

glazen douchewand deur badkamer

gouden douche

De gouden kraan is gecombineerd met een stoere houten badkamermeubel met twee ladekasten boven elkaar. Je zou het niet zeggen, maar soortgelijke houten badkamermeubels kopen kan al vanaf €475,-.

houten badkamermeubel

Badkamer styling

De badkamer is verder afgemaakt met verschillende super leuke kleine decoratie accessoires. Kleine vaasjes, mooie handdoeken, kunst aan de muur en heel veel mooie groene plantjes!

Meer zien? Klik hier om over de hele badkamer verbouwing te lezen!

gouden wandlamp badkamer

groene hexagon tegels

spiegelkast badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    15x Groene muur - THESTYLEBOX
    13 december 2019 at 07:05

    […] is de super leuke badkamer van Dabito, de oprichter en creative director van Old Brand New. Hij heeft zelf zijn eigen badkamer ontwerp […]

  • Leave a Reply