THESTYLEBOX

Tuin & balkon inspiratie Woonaccessoires

10x Verrijdbare plantenbak


verrijdbare plantenbak

In een oude aflevering van TV programma Eigen Huis & Tuin, hebben we gezien hoe handig verrijdbare plantenbakken kunnen zijn. In die aflevering heeft Tom de verrijdbare plantenbak als oplossing bedacht voor de gezamenlijke voortuin van de familie Algoe en Van Slooten. De buren hebben samen gekozen voor een gezamenlijke voortuin, waar ze beiden van gebruik van kunnen maken. Maar soms vinden ze het ook fijn als de twee voortuinen gescheiden kunnen worden. Als oplossing voor deze wens, heeft Tom drie verrijdbare plantenbakken gemaakt op wieltjes. Deze plantenbakken zijn geplaatst aan de zijkanten van de voortuin, maar kunnen ook heel gemakkelijk verschoven en als tuinafscheiding gebruikt worden. Vandaag gaan we nog meer leuke verrijdbare plantenbak ideeën laten zien.

1. Roomdivider op kantoor

Verrijdbare plantenbakken op wielen zijn ook een heel goed idee voor op kantoor. Je kunt ze tegen een bureau aan zetten, maar door de hoogte van 82,5 cm zijn ze ook perfect als roomdivider voor een flexibel ingericht kantoor. En planten zijn natuurlijk bevorderend voor de productiviteit! Onderstaande verrijdbare plantenbak is in verschillende kleuren hier verkrijgbaar.

verrijdbare plantenbak kantoor

2. Landelijke plantenbak

Deze lage verrijdbare plantenbak op wielen is gemaakt van vurenhouten planken. Hierdoor heeft de plantenbak een mooie landelijke uitstraling. De afmetingen zijn 59 cm (lengte) x 39 (breedte) cm x 25 cm (hoogte). Een perfect formaat voor in de tuin, terras of gewoon binnen in de woonkamer of keuken. Het is hier verkrijgbaar.

Landelijke verrijdbare plantenbak op wielen

3. Lidl

Supermarktketen Lidl staat bekend om hun lekkere brood en fruit, maar wisten jullie dat ze ook hele goede spullen hebben voor huis en tuin? Zo hebben ze ook onderstaande verrijdbare grenenhouten plantenbak in hun assortiment. Zij hebben het kweektafel genoemd, maar je kunt het natuurlijk ook gebruiken als een normale plantenbak. Het handige is dat het bescherming biedt tegen slakken en onkruid. Het is hier verkrijgbaar in de drie formaten M, XL en XXL.

verrijdbare plantenbak lidl

4. Steigerhouten plantenbak op maat

Steigerhout is heel populair voor de tuin. Naast banken en tafels, kan je ook een verrijdbare steigerhouten plantenbak op maat laten maken. Hier kan je zelf de afmetingen bepalen én je kunt kiezen uit verschillende afwerkingen. Ideaal!

steigerhouten plantenbak wielen steigerhout

5. Zwarte houten plantenbak

Zwart hout is erg populair in de tuin. Je ziet steeds vaker dat mensen kiezen voor zwarte schuttingen, zwarte vlonders op de vloer of zwarte tuinmeubelen. Deze zwarte houten verrijdbare plantenbak op wielen is ook heel stoer. Het hout is zwart gebeitst, en kan dus zowel binnen in huis als buiten in de tuin of op het balkon gebruikt worden. Iets voor jou? Het is hier verkrijgbaar!

zwarte houten verrijdbare plantenbak

6. RVS plantenbak

Houten plantenbakken zijn erg populair, maar er zijn ook hele stoere plantenbakken die van andere materialen zijn gemaakt, zoals roestvrijstaal. RVS plantenbaken kunnen ook zowel binnen als buiten gebruikt worden. Natuurlijk zijn ze wel duurder dan houten plantenbakken, maar je krijgt wel iets heel bijzonders. Je kunt het hier volledig op maat laten maken, waarbij je ook kunt kiezen voor verschillende afwerkingen.

rvs verrijdbare plantenbak

7. Plantenbakken met bankje

Je kunt ook gaan combineren in de tuin. Dit is een functionele tuinmeubel, bestaande uit twee kleine vierkante houten plantenbakken, die middels een bankje met elkaar zijn verbonden. Het is onderdeel uit de Cubic serie, bestaande uit verschillende plantenbakken die je heel mooi met elkaar kunt combineren. Deze variant mét bankje is hier verkrijgbaar.

verrijdbare plantenbakken bankje

8. Cubic plantenbak

Geen fan van het bankje, maar je vindt de zwart geimpegneerde houten plantenbakken in combinatie met het thermisch verzonken staal wel heel stoer? Goed nieuws, onderstaande verrijdbare plantenbak is ook onderdeel van de Cubic serie. Het heeft een breedte van 1.20 cm, dus het is lekker breed, en het is verwerkt met een Fibertex-geotextiel gronddoek. Handig! Hier verkrijgbaar.

cubic verrijdbare plantenbak

9. Hoge plantenbak

Cubic heeft ook hoge verrijdbare plantenbakken op wielen. In onderstaand voorbeeld zie je dat whitewash houten planken gecombineerd wordt met verzonken staal. Dankzij de hoogte van 95cm, zou je deze verrijdbare plantenbak ook ideaal als roomdivider kunnen gebruiken. Deze Cubic plantenbak is hier verkrijgbaar!

hoge verrijdbare plantenbak

10. Desgin plantenbak Vondom met verlichting

Hieronder zie je de super mooie Vasija plantenbakken van het Spaanse merk Vondom. Deze design plantenbakken kenmerken zich met een mooie organische vorm en zijn standaard voorzien van wielen aan de onderkant, zodat je gemakkelijk kunt verplaatsen. Wat deze plantenbakken heel bijzonder maken, is dat het ook een vorm van tuinverlichting is. Ze zijn hier verkrijgbaar.

verrijdbare design plantenbak vondom verlichting

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply