THESTYLEBOX

Interieur ideeën Keuken inspiratie Scandinavisch interieur

Styling voorjaarstafel


madam stoltz servies

Oh, wat vind ik het heerlijk dat het weer voorjaar wordt! Zo fijn dat het langer licht blijft en dat er weer tijd is voor veel etentjes aan de tuintafel. Om alvast in de stemming te komen, dekte ik de eetkamertafel in voorjaarssferen en ik maakte er foto’s van. Voor de voorjaarstafel gebruikte ik prachtige bloemen van Bloomon, servies van Deens.nl en eetkamerstoelen van De Tafel Van 10.

Styling voorjaarstafel

Als basis koos ik voor een wit, linnen tafelkleed. Een wit tafelkleed heeft een frisse uitstraling en past helemaal bij het voorjaar. Vervolgens gebruikte ik borden Madam Stoltz. Dit servies heeft een stoere uitstraling door de rand aan de zijkant, dat gemaakt is van aardewerk. Ook de kopjes zijn van dit merk en hebben dezelfde uitstraling. In het midden van de tafel ligt een grote houten snijplank. Naast de kopjes, staan hier zwart-witte eierdopjes op van House Doctor (ook heel leuk voor de paastafel!). Rechts op tafel staat een witte theepot die ik bij Hema kocht, de twee grijze kommetjes links op tafel zijn van Zuperzozial. In het midden van de tafel staat een grote bos bloemen van Bloomon. De bloemen geven veel kleur aan de tafel en vooral in het voorjaar mag een grote bos bloemen niet ontbreken!

tafelstyling bloomonservies madam stoltzdetails voorjaarstafelservies tafelstyling

Bloemen van Bloomon

Geen tijd om bloemen te kopen, maar wil je wel graag een bos bloemen op je eetkamertafel? Dan is Bloomon echt wat voor jou!  Bloomon is een uniek concept, waarbij je wekelijks of maandelijks bloemen in een klein, medium of groot formaat kunt bestellen. De prachtige bloemen worden thuis bezorgd en iedere week is de bos bloemen weer anders. Voor de voorjaarstafel gebruikte ik ook bloemen van Bloomon in groene en oranje kleuren.

voorjaarstafel stylingbloemen bloomondetail tafel

Zuiver eetkamerstoelen

De eetkamerstoelen die ik voor deze voorjaarstafel heb gebruikt, zijn de leren stoelen van Zuiver. De stoelen spotte ik bij woonwinkel De Tafel Van 10 in Gouda en ik vind ze prachtig! De leren designstoelen kosten €169,00 per stuk. Liever een stoffen stoel? De stoffen variant van Zuiver is €159,00 per stuk en verkrijgbaar in zwart, lichtgrijs, oranje, blauw en groen.

stoelen zuiverstyling voorjaarstafelzuiver stoelen

Bron: eigen fotografie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

1 Comment

  • Reply
    Woonvondst: zuiver omg eetkamerstoel - THESTYLEBOX
    7 april 2016 at 09:00

    […] gebruikte de eetkamerstoelen van Zuiver bij de styling van de voorjaarstafel. De stoelen zijn verkrijgbaar in het leer of stof. Op de foto hierboven zie je twee leren stoelen […]

  • Leave a Reply