THESTYLEBOX

Binnenkijker Industrieel interieur Modern interieur

Klein, slim appartement met veel hout


klein appartement hout

Dit is leuk! Een klein, slim appartement met veel hout. Dit appartement is echt mini, maar zó efficient ingericht dat je het niet door hebt. Daarnaast is het appartement met veel hout en wit ingericht dat je ook direct een gevoel van ruimte krijgt wanneer je de foto’s ziet. Ben benieuwd wat jij vindt!

Rustige basis

Op de vloer ligt een oud houten, lichte vloer die een geweldige basis geeft voor dit kleine appartement. De muren zijn allemaal wit gelaten en zorgt voor een rustige basis. Alle elementen die verder in het appartement te vinden zijn, zijn van hout gemaakt.

De keuken is vooral een echte eyecatcher van dit kleine appartement. De ruimte is erg smal en je denkt er eigenlijk weinig mee te kunnen doen. Er is echter een enorme deur geplaatst voor de keuken, zodat de keuken wegvalt wanneer het niet gebruikt wordt. De keuken zelf is prachtig zwart en lekker strak.

appartement hout open keuken
appartement hout gang
appartement hout keuken
klein appartement hout boekenkastappartement hout woonkamer

Moderne woonkamer

De woonkamer is mooi rustig gehouden en heeft een moderne look. Er staat een mooie grijze hoekbank in en verder eigenlijk vrij weinig. De boekenkast vind ik echt prachtig, doordat de kast helemaal tot het plafond komt. Ook de verschillende afmetingen van de vlakken zijn mooi en de inhoud van de kast is rustig gehouden.

appartement hout woonkamer
boekenkast eetkamerappartement hout slaapkamer
appartement hout woonkamer
appartement hout slaapkamer
appartement hout badkamer

Moderne badkamer

De badkamer past perfect in dit kleine appartement, doordat hetzelfde hout is gebruikt voor het meubel. In de kleine ruimte past precies de grote spiegel en het geheel is leuk aangekleed met zeeppompjes en een plantje.

Ook de kinderkamer past er mooi bij: dezelfde kastenwand die in de woonkamer is gebruikt komt hier weer terug en er is ook een tv ingebouwd. Mooi, modern geheel!

appartement hout kinderkamer

Wat vind jij van dit kleine, slimme appartement? 

Bron: crosby-studios.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

No Comments

Leave a Reply